Fototablouri pentru dormitor și sufragerie - verificați aranjamentele noastre moderne și originale și inspirați-vă schimbarea!

cum sa alegeti un tablou pentru dormitor

Tablourile foto sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni interioare. Sunt originale, iar datorită imprimării de înaltă calitate, devin un decor frumos al dormitorului sau al sufrageriei. În acest sezon, decorațiunile vor fi la fel de importante ca amenajarea întregului perete, așa că alegeți culoarea, imprimeul, dimensiunea potrivită și bucurați-vă de un design interior unic.

Cum să alegeți un tablou pentru dormitor?

Dormitorul este o încăpere căreia i se potrivește varietatea. În funcție de suprafața disponibilă, poate servi doar ca dormitor, dar uneori se întâmplă ca dormitorul să fie conectat cu sufrageria, caz în care este bine să alegeți un tablou potrivit cu designul general al spațiului.

Ce va fi la modă în anul 2021?

Atât în dormitor, cât și în sufragerie vor fi binevenite culorile pământului - de la nuanțe calde de scorțișoară caldă, caramel, până la gri adânc și pastelat. Verdele pal și bleumarinul suculent vor fi accesorii perfecte pentru canapele sau fotolii cu tapițerie din velur. În acest stil se vor prezenta bine tablourile mari de perete pentru sufragerie cu motive botanice. Frunzele mari și verzi sau lăstarii de bambus vor completa perfect întregul aranjament interior și îi vor conferi caracter. Atât culorile calde, cât și cele stinse ale pământului sunt foarte frumoase, dar calme și neutre, deci au nevoie de un adaos contrastant pentru a însufleți un interior modern.

 
tablourile din sticla
 
tablourile acrilice
 
tablourile acrilice
 
tablourile pe panza
 

 

Florile vor fi un alt accesoriu la modă, și nu doar cele vii, ci și cele... artificiale! Buchetele uscate de flori de câmp sau spicele de cereale sunt unele dintre cele mai de dorit decorațiuni interioare în anul 2021. Anului trecut au revenit în atenție fototapetele decorative cu pajiști, cu motive de flori de câmp. Anul acesta, florile vor înflori nu numai pe pereți sau în ghivece, ci în întreaga încăpere. Pernele cu flori, cuverturile de pat cu flori și lumânările cu arome intense sunt completări perfecte pentru aranjamentul floral al sufrageriei sau al dormitorului.

Fanii interioarelor de tip loft vor avea o gamă largă de posibilități. Anul acesta, alegeți eleganță și modernitate. Combinația de răchită, aluminiu și sticlă este o idee bună pentru un living sau o bucătărie. Finisajele și accesoriile metalice sunt elegante și se îmbină bine cu aranjamentele de tip loft. Combinațiile neobișnuite de răchită și sticlă sunt idei pentru un mobilier modern și ecologic pentru camera de zi sau dormitor.

Vă încurajăm, de asemenea, să citiți articolul Design interior - tendințe în anul 2021 - unde puteți găsi și mai multe inspirații!

Cum să agățați un tablou din 5 piese?

Una dintre întrebările frecvente se referă la modul de agățare a tripticelor și tablourilor din mai multe părți. Într-adevăr, se pare că asamblarea mai multor tablouri poate fi mai dificilă, dar cu siguranță nu diferă de montarea unui singur tablou foto. Fiecare tablou vine cu agățătoare care ar trebui să fie atașate din interior. Rețineți că agățătoarele cu arc trebuie să fie în partea de jos a tabloului și au o funcție suplimentară de susținere a tabloului fără ramă. Când instalați un tablou din 5 părți, repetați această operație pentru fiecare parte, creând un model consistent pe perete. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să așezați întregul model pe podea, înainte de asamblare, și abia apoi să treceți la montarea tabloului pe perete.

decoratiuni din sticla pentru living si dormitor

La ce înălțime trebuie agățate tablourile?

În primul rând - departe de copii. Tablourile acrilice și din sticlă sunt oarecum sigure, deoarece chiar dacă cad de pe perete, se vor sparge în interior, nu în exterior, reducând astfel riscul vătămării. Cu toate acestea, este mai bine să evitați situațiile în care s-ar putea întâmpla accidente.
În al doilea rând - la o înălțime convenabilă - adică la înălțimea mâinilor, astfel încât să puteți scoate ușor și rapid tabloul de pe perete, dacă este necesar. Decorațiunile de perete merită să fie nu numai un decor interior unic, ci și suficient de funcționale pentru a fi mutate dintr-un loc în altul.
În al treilea rând - tablourile ar trebui agățate într-un loc în care nu vor exista alte decorațiuni de perete, pentru a nu copleși interiorul. Dacă atârnați tablourile deasupra canapelei, vă recomandăm să păstrați cel puțin un metru distanță de canapea, astfel încât tabloul să se prezinte bine.

Decorațiuni din sticlă pentru living și dormitor

Decorațiunile din sticlă pentru sufragerie și dormitor includ nu numai figurine, lumânări sau ghivece cu flori, ci și tablouri moderne pe sticlă. Tablourile pe sticlă sunt realizate din sticlă securizată cu o grosime de 4-6 mm cu imprimeu de cea mai înaltă calitate. Tabloul pe sticlă este rezistent la deteriorări mecanice și zgârieturi, iar imprimarea nu se estompează sau nu pălește chiar și după o perioadă lungă de utilizare. Datorită acestor lucruri, decorurile de perete din sticlă sunt foarte populare.

fototablouri

Fototablouri - tablouri ușoare și moderne pe pânză

Pe lângă, decorațiunile de perete din sticlă, foarte populare sunt, de asemenea, tablourile de perete pe pânză canvas. Aceste tablouri ușoare, aplicate pe pânză, asemănătoare cu tablourile tradiționale, sunt o adevărată revoluție pe piața decorativă! Tablourile pe pânză canvas pot fi mutate fără probleme dintr-un loc în altul, sunt ergonomice și durabile, nu trebuie plasate în cadre. Tablourile canvas vor fi un adaos original în camerele copiilor, sufragerii sau în bucătării.

Sperăm că inspirațiile și ideile noastre de design interior vă vor plăcea și că veți putea să vă schimbați interiorul într-un stil deosebit.


CUM SĂ AMENAJEZI O CAMERĂ DE ZI CU O BUCĂTĂRIE?

CUM POATE FI ARANJAT UN DORMITOR MIC? VEDEȚI IDEILE NOASTRE!

CUM SĂ ÎNRĂMAȚI UN TABLOU?

 

Citeşte deasemenea:
20.04.2021

Tocător de bucătărie din sticlă sau lemn? Aflați modalități de a curăța eficient și de a scăpa de mirosurile neplăcute de pe tocătoarele de bucătărie

Tocător de bucătărie este element care nu poate lipsi pentru pregătirea meselor. Este greu de imaginat tăierea cărnii sau a pâinii fără un tocător de bucătărie. Ce tocător de bucătărie să alegeți?

mai mult
22.03.2021

Tablouri pentru dormitor și sufragerie - ce tip și dimensiune de tablou se va potrivi cel mai bine în interiorul dvs.?

Tablourile de perete sunt un accesoriu deosebit și modern de design interior. Merită să le folosiți în decorul camerei de zi și al dormitorului. Ce temă, tip și dimensiune a tabloului se potrivește în interiorului meu? Ce trebuie evitat și ce va fi la modă în acest sezon?

mai mult
08.01.2021

Design interior - tendințe în 2021

Ceea ce va fi la modă în domeniul decorațiunilor în anul următor a fost foarte influențat de faptul că am fost închiși acasă aproape tot anul 2020. Soluțiile rezervate care au dominat până acum au căpătat o uzură morală pronunțată. Designul de interior în 2021 va fi cel mai probabil mai îndrăzneț și va încânta privirile prin diversitatea sa.

mai mult
08.12.2020

Cum să amenajezi o cameră de zi cu o bucătărie?

Atunci când ne aranjăm spațiile interioare, căutăm în primul rând o combinație de funcționalitate și estetică. O soluție din ce în ce mai populară în apartamentele care merg în pas cu vremurile este camera de zi cu bucătărie - acest tip de design combină cele două caracteristici cerute. 

mai mult