Tablouri, fototapete și decorațiuni cu propriile fotografii

Căutați decoruri unice de perete? Vom imprima cu plăcere fotografiile sau grafica dvs. pe un tablou pe pânză, pe un tablou din sticlă, pe un fototapet sau pe un panou de bucătărie. Trimite-ne fotografia ta pentru a realiza un proiect neobișnuit!

trageți și aruncați fișierul aicisau
Adăugați poză
încarcă fotografiile, te rog să aștăpţi...

Tablouri foto cu fotografii proprii


Tablourile cu fotografii proprii sunt o ocazie unică pentru crearea unui decor de perete complet original în apartamentul sau biroul dvs. Deși galeria noastră de motive grafice oferă oportunități excelente de a potrivi decorațiuni la interiorul dvs., este posibil să aveți nevoi complet diferite. Indiferent dacă doriți să creați un tablou foto personalizat prin imprimarea unei fotografii dintr-o vacanță, de la nuntă, a unei vederi sau o grafică originală - cu noi puteți transforma grafica digitală într-un produs tangibil cu valori decorative și sentimentale. Vă puteți realiza tabloul prin imprimarea unei fotografii pe pânză, pe sticlă sau pe sticlă acrilică. Tablourile foto pe bază de fotografii vor conferi interiorului un caracter complet unic. Realizăm multe idei interesante: fotografii de la nunți, din vacanțe, fotografii de familie, fotografii cu vederi frumoase, grafică amuzantă, tablouri cu teme pentru copii, inscripții motivaționale, grafică originală, fotografii de arhitectură și multe altele.


Sau poate doriți să oferiți cadou un tablou cu o fotografie?


Tablourile pe pânză cu propria fotografie, care sunt comandate drept cadou pentru cei dragi, sunt foarte populare. De obicei, în acest caz sunt imprimate fotografiile de la nuntă, fotografii de familie și alte sesiuni care comemorează un eveniment important. Un astfel de tablou va fi un cadou de neprețuit care poate exprima mai mult decât cuvintele. Pentru ca tablourile cu fotografii să se potrivească perfect preferințelor destinatarului, alegeți din mai multe materiale precum pânza, sticla sau sticla acrilică.


Fototapete cu propria fotografie


Fototapetul de perete este una dintre cele mai alese forme de decor pentru pereți. Valoarea sa decorativă, ușurința de aplicare și bogăția de modele înseamnă că putem ajusta rapid modelul la orice cameră, conform propriilor preferințe. Datorită suprafeței mari și a vizibilității bune, tapetele influențează efectiv caracterul și atmosfera interiorului. Acesta este motivul pentru care această formă de decor este folosită pentru crearea unor interioare cu accente personalizate. Un astfel de accent poate fi o lucrare proprie sub formă de grafică sau fotografie. Un tapet foto va fi o alegere excelentă pentru peretele din sufragerie, dormitor, camera copiilor sau chiar la locul de muncă.


Dacă sunteți în căutarea unor decorațiuni originale sub formă de fototapet și doriți să implementați propriile idei - profitați de oferta noastră. Trimiteți-ne fotografia și utilizați un creator simplu unde puteți alege materialul și puteți specifica dimensiunile dorite ale produsului. Tapetul pe bază de fotografie proprie poate fi exact așa cum doriți. Fototapetele cu fotografii proprii vor oferi cu siguranță interiorului o atmosferă unică care vă va reflecta pe deplin caracterul.


Pe lângă tablouri sau fototapet, producem și alte decorațiuni cu imprimeuri proprii - panouri de bucătărie, ceasuri, tocătoare, autocolante pentru uși.


Dacă nu sunteți sigur dacă fotografia respectă standardele de calitate necesare, vă rugăm să contactați biroul de servicii pentru clienți.