ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI MAGAZINUL ONLINE TULUP.RO

 

Ce produse conține oferta Tulup?

La Tulup poți cumpăra: tablouri pe pânză canvas, tablouri pe sticlă, tablouri acrilice, panouri de bucătărie din sticlă și tocătoare de sticlă.


Cum poate fi găsită grafica potrivită?

În magazinul Tulup poți utiliza categoriile tematice create. Fiecare dintre ele conține peste o sută de motive deosebite pe care le-am selectat astfel încât să corespundă așteptărilor tuturor clienților. Pe pagina principală a magazinului, recomandăm, de asemenea, cele mai interesante sau cele mai populare teme recent alese.
Întotdeauna poți solicita ajutorul consultanților noștri sunând la numărul de telefon (32) 700-37-17 sau prin e-mail la adresa tulup@tulup.ro


Cum se plasează o comandă?

Foarte ușor! După găsirea graficii dorite, setează parametrii produsului (dimensiunea, numărul de agățătoare), introdu dimensiunile și opțiunile suplimentare, apoi setează cadrul și ADAUGĂ ÎN COȘ. Completează formularul de comandă din coș și efectuează plata.


Cum se poate seta cadrul tabloului sau panoului?

Cadrul poate fi setat personal. După introducerea dimensiunii dorite, fă clic pe fotografie și selectează cadrul. Nu uita că, dacă este necesar, poți roti sau seta imaginea reflectată pe orizontală și verticală a modelului (Selectează Opțiuni suplimentare de sub parametrii produsului).