1. /
    2. Oglinzi
    3. /
    4. Categorii de oglinzi
    5. /
    6. Oglinzi dreptunghiulare

Oglinzi dreptunghiulare și pătrate

Reflectă stilul tău - oglinzi dreptunghiulare și pătrate pentru un decor modern

Descoperiți colecția noastră variată de oglinzi dreptunghiulare și pătrate, concepute să adauge un plus de stil și luminozitate oricărui spațiu. Cu dimensiuni ce variază de la 50x50 cm la 100x70 cm, aceste oglinzi sunt perfecte pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare, fie că le amplasați în living, hol sau baie. Designul modern și liniile curate ale oglinzilor noastre pătrate și dreptunghiulare se potrivesc armonios cu diverse stiluri de decor, oferind o notă de eleganță și rafinament oricărui interior.

Oglinda decorativa dreptunghiulara Cadru MDF negru
Oglinda decorativa dreptunghiulara
Cadru MDF negru (#lsm-k1f1b1a)
dimensiuni din: 50x50 cm
229.99 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara cadru din MDF alb
Oglinda decorativa dreptunghiulara
cadru din MDF alb (#lsm-kffffff)
dimensiuni din: 50x50 cm
229.99 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara cu iluminare de fundal LED
Oglinda decorativa dreptunghiulara
cu iluminare de fundal LED (#lsl-00001)
dimensiuni din: 50x50 cm
529.99 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara fără cadru
Oglinda decorativa dreptunghiulara
fără cadru (#lp-00000000)
dimensiuni din: 50x50 cm
179.99 LEI
selectare dimensiuni

 

Eleganță și simplitate - oglinzi minimaliste și clasice

Indiferent dacă preferați un look minimalist sau unul clasic, gama noastră de oglinzi pătrate și dreptunghiulare răspunde tuturor gusturilor. Oglinzile minimaliste fără cadru adaugă un element de subtilitate și simplitate, integrându-se perfect în decoruri moderne sau scandinave. Pentru cei care apreciază detaliile clasice, oferim oglinzi cu cadre în culori neutre, cum ar fi alb sau negru, care adaugă un contrast vizual și un punct focal interesant în orice cameră. Aceste piese elegante sunt mai mult decât simple accesorii, ele sunt elemente centrale care pot transforma orice spațiu.

Luminozitate și ambianță - oglinzi cu iluminare led

Pentru un plus de funcționalitate și stil, selectați din colecția noastră de oglinzi cu iluminare din spate led. Această caracteristică inovatoare nu doar că îmbunătățește vizibilitatea, dar creează și o atmosferă caldă și primitoare, ideală pentru băi sau zone de dressing. Iluminarea led adaugă un element de modernitate și eficiență energetică, transformând fiecare oglindă într-un punct de atracție unic. Vă invităm să explorați oferta noastră de oglinzi dreptunghiulare și pătrate, unde designul întâlnește funcționalitatea pentru a îmbogăți decorul casei dumneavoastră cu un accent de neuitat.