Blog

18.11.2020

Cum poate fi aranjat un dormitor mic? Vedeți ideile noastre!

Vă mutați într-un apartament în care visele mari vor fi închise într-un spațiu îngust? Nu vă stresați! Vă vom sugera cum să amenajați un dormitor mic într-un stil neconvențional. Vă vom sfătui ce merită să alegeți și ce să nu faceți. Va fi scurt și succint – nu veți adormi citind!

mai mult
07.10.2020

Cum să înrămați un tablou?

Cândva, tablourile erau asociate doar cu arta înaltă, dar acum sunt unul dintre cele mai utilizate elemente decorative care pot fi ușor adaptate la diferite aranjamente interioare. Ramele sunt, de asemenea, importante – un tablou pe pânză într-o ramă care se potrivește bine la interior, este un accesoriu modern și elegant care poate îmbunătăți întregul aranjament interior.

mai mult
25.09.2020

UN MOD SIMPLU DE RENOVARE A UȘILOR VECHI - DIY

Formula DIY (prescurtare din eng. do it yourself) câștigă popularitate în epoca mișcărilor ecologice de bază și moda pentru „zero waste”. În loc să aruncăm lucrurile vechi, haideți să le oferim o viață nouă și să le renovăm personal. Această practică poate fi aplicată în multe domenii ale vieților noastre, de la o bicicletă veche la pantofi învechiți.

mai mult
16.09.2020

5 DINTRE CELE MAI POPULARE FOTOTAPETE PENTRU SALON

În zilele de azi, când se stă mult acasă, nu numai copiii se plictisesc. Acum este a doua lună când situația este încă incertă și încă nu știm ce se va întâmpla. Ce să faceți cu acest timp liber?

mai mult
09.09.2020

DECORURI MODERNE DE INTERIOR CU PANOURI DE BUCĂTĂRIE DIN STICLĂ

Decorarea bucătăriei se dovedește a fi adesea complicată. Într-un spațiu limitat, trebuie să ne asigurăm că culoarea și materialele sunt adecvate. La urma urmei, nu vrem să dăm greș creând un interior care este atât de important pentru noi.

mai mult
02.09.2020

DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

Cum să schimbați rapid și fără efort camera copilului? Decorurile de perete cu motive animale vor fi de ajutor. Decorațiunile de perete care înfățișează animale nu numai că vor schimba camera copilului dvs. într-un ținut magic inspirat de natură, ci le vor trezi în plus curiozitatea naturală despre natură.

mai mult
25.08.2020

PANOURI DE BUCĂTĂRIE ACRILICE SAU DIN STICLĂ?

Renovarea bucătăriei este un subiect destul de complicat, mai ales dacă intenționați să înlocuiți nu numai echipamentele de bucătărie, ci și mobilierul și faianța. De multe ori primim întrebări de la dvs. despre alegerea tipului de panouri de bucătărie – din acril sau din sticlă?

mai mult
16.08.2020

FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

Fototapetele 3D se bucură de o popularitate mare. Reprezintă modul perfect pentru schimbarea rapidă a interiorului și pentru a-i conferi un stil complet nou. De ce merită cumpărate și cum puteți utiliza fototapetele 3D?

mai mult
06.08.2020

CUM SĂ SCHIMBAȚI UȘOR ȘI FRUMOS BAIA?

Căutați o modalitate ușoară de a da băii un aspect nou, dar preferați să evitați scoaterea laborioasă a faianței vechi? Uneori, este suficient să adăugați un mic detaliu pentru a conferi un caracter mai interesant încăperii ... În articolul de azi vom enumera cinci exemple de decorațiuni care vor reîmprospăta original baia dvs.!

mai mult