INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE A PANOURILOR DE STICLĂ PENTRU BUCĂTĂRIE

ATENŢIE! - pe peretele din spate al panoului de sticlă sunt lipite mai multe benzi adezive cu două fețe pentru protecție. NU îndepărtați folia/hârtia protectoare de pe benzi. Curățați peretele de praf și murdărie grasă. Merită, de asemenea, să ștergeți partea din spate a panoului de bucătărie. Acest lucru va garanta o montare stabilă.


Pentru a lipi panourile de sticlă pe peretele bucătăriei, recomandăm să folosiți un adeziv de asamblare fără solvenți, așa-numit adeziv de oglindă. Conform testelor efectuate de noi, alți adezivi nu garantează o fixare stabilă.


Se aplică o cantitate mică de adeziv (este suficientă o picătură de mărimea unui bob de fasole) în puncte, la fiecare câțiva centimetri, în centrul fiecărei benzi. După aplicarea adezivului pe bandă, presați panoul de bucătărie ferm pe perete.


IMPORTANT - timpul de legare a adezivului este între 24 și 48 de ore. Nu uitați să asigurați o susținere pentru panoul plasat pe perete - fie pe un blat de bucătărie, fie pe o plintă/pană. Susținerea poate fi îndepărtată numai după trecerea timpului de legare a adezivului, adică cel târziu după 48 de ore.


REȚINE - utilizarea altor metode de lipire și aplicarea adezivului în alt loc decât banda poate provoca deteriorarea
graficii ceea ce nu mai poate fi reclamat.