1. /
    2. Oglinzi
    3. /
    4. Categorii de oglinzi
    5. /
    6. Oglinzi rotunde

Oglinzi rotunde pentru perete

Descoperă lumina și spațiul - oglinzi rotunde pentru orice decor

Dacă sunteți în căutarea acelui element decorativ care să aducă lumina și spațialitate în casa dumneavoastră, colecția noastră de oglinzi rotunde este răspunsul perfect. Cu diametre variind de la 40 la 100 cm, aceste oglinzi sunt proiectate să se potrivească oricărui spațiu, fie că este vorba de un hol mic, o baie intimă sau un living spațios.

Oglinda decorativa rotunda cu iluminare de fundal LED
Oglinda decorativa rotunda
cu iluminare de fundal LED (#lslo-00001)
dimensiuni din: fi 40 cm
359.99 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa rotunda pe perete fără cadru
Oglinda decorativa rotunda pe perete
fără cadru (#lo-00000000)
dimensiuni din: fi 40 cm
169.99 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda rotunda pentru baie cadru alb
Oglinda rotunda pentru baie
cadru alb (#ls-kffffff)
dimensiuni din: fi 40 cm
219.99 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda rotunda cadru negru
Oglinda rotunda
cadru negru (#ls-k1f1b1a)
dimensiuni din: fi 40 cm
229.99 LEI
selectare dimensiuni

 

Eleganță minimalistă sau clasică - oglinzi pentru toate gusturile

Pentru iubitorii de simplitate și eleganță, oferim oglinzi rotunde minimaliste, fără cadru, care se integrează armonios în orice tip de decor, oferind un aspect aerisit și modern. Pentru cei care preferă un stil mai definit, avem oglinzi cu rame clasice în culori de alb sau negru, care adaugă o notă de rafinament și clasicism spațiului dumneavoastră. Indiferent de preferințele dumneavoastră, fiecare oglindă este concepută să aducă un plus de stil și funcționalitate, transformând orice perete într-un punct de atracție.

Luminozitate și funcționalitate - oglinzi cu iluminare led

Pentru cei care caută nu doar frumusețe, ci și funcționalitate, oglinzile noastre rotunde cu iluminare din spate led sunt soluția ideală. Aceste oglinzi nu doar că îmbunătățesc aspectul oricărui spațiu, dar oferă și iluminare suplimentară, perfectă pentru machiaj sau pentru a crea o atmosferă intimă în baie sau dormitor. Iluminarea led este nu doar practică, dar și economică, adăugând un plus de modernitate și tehnologie în casa dumneavoastră. Vă invităm să explorați colecția noastră de oglinzi rotunde, unde frumusețea întâlnește funcționalitatea în cele mai elegante forme.