Oglinzi decorative moderne - rotunde, pătrate

O oglindă decorativă modernă nu dă greș niciodată! Indiferent dacă camera este mică sau întunecată, o oglindă va face spațiul să pară mai spațios și mai luminos. Oglinzile noastre decorative se vor potrivi în orice spațiu din casă, dar se vor potrivi cel mai bine în amenajarea băii, sufrageriei și dormitorului. De asemenea, ar trebui să devină o parte integrantă a holului, unde vom putea vedea cum arătăm când ieșim din casă. Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra de oglinzi de perete cu rama si oglinzi fara rama, datorita carora veti adauga un accent de designer spatiilor dumneavoastra.

Oglinda rotunda pentru baie cadru alb
Oglinda rotunda pentru baie
cadru alb (#ls-kffffff)
dimensiuni din: fi 40 cm
174.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda rotunda cadru negru
Oglinda rotunda
cadru negru (#ls-k1f1b1a)
dimensiuni din: fi 40 cm
189.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa rotunda pe perete fără cadru
Oglinda decorativa rotunda pe perete
fără cadru (#lo-00000000)
dimensiuni din: fi 40 cm
164.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara Cadru MDF negru
Oglinda decorativa dreptunghiulara
Cadru MDF negru (#lsm-k1f1b1a)
dimensiuni din: 50x50 cm
168.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara fără cadru
Oglinda decorativa dreptunghiulara
fără cadru (#lp-00000000)
dimensiuni din: 50x50 cm
149.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara cadru din MDF alb
Oglinda decorativa dreptunghiulara
cadru din MDF alb (#lsm-kffffff)
dimensiuni din: 50x50 cm
163.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa dreptunghiulara cu iluminare de fundal LED
Oglinda decorativa dreptunghiulara
cu iluminare de fundal LED (#lsl-00001)
dimensiuni din: 50x50 cm
560.95 LEI
selectare dimensiuni
Oglinda decorativa rotunda cu iluminare de fundal LED
Oglinda decorativa rotunda
cu iluminare de fundal LED (#lslo-00001)
dimensiuni din: fi 40 cm
321.95 LEI
selectare dimensiuni

Oglinda decorativa fara rama

Folosiți spațiul de perete disponibil și decorați-l cu o oglindă clasică de perete suspendată fără rame. O astfel de oglindă decorativă va crea iluzia de spațiu și va adăuga profunzime casei tale. Oglinzile de perete disponibile in oferta noastra difera ca marime si forma (oglinzi dreptunghiulare fara rama si oglinzi rotunde fara rama), asa ca alegerea celei potrivite pentru casa ta va fi foarte simpla. Alegeți calitatea și precizia manoperei! Suprafața oglinzii noastre nu distorsionează imaginea, în plus, marginile netede lustruite asigură siguranță în timpul ștergerii.

Oglinda decorativa rotunda cu rama

Oglinzile de perete rotunde cu cadru vor fi un echipament perfect pentru orice spatiu din casa. Vor adăuga stil și eleganță sufrageriei, băii, dormitorului sau se vor potrivi perfect în hol. In oferta noastra veti gasi oglinzi rotunde in cadru negru si oglinzi in cadru alb. Rama elegantă este realizată din sticlă călită rezistentă, cu o grosime de 4 mm, iar designul său va arăta grozav în încăperi proiectate în orice stil. Pentru camerele în stil mansardă și moderne, vă recomandăm o oglindă cu rama neagră, în timp ce o oglindă suspendată cu rama albă va fi perfectă pentru spațiile în stil scandinav și boho.

Oglinzi decorative de perete

Dacă sunteți în căutarea oglinzii perfecte pentru a cumpăra online, ați ajuns în locul potrivit! Magazinul Tulup are mai multe opțiuni care cu siguranță vor mulțumi cel mai pretențios client. Datorită oglinzilor noastre decorative, vei crea iluzia de spațiu, iar formele lor elegante vor completa diverse stiluri interioare - de la aranjamente minimaliste la aranjamente pline de farmec. Lasă oglinda noastră să devină punctul central al casei tale!

Oglindă cu iluminare led de fundal

Cine spune că oglinzile trebuie să fie plictisitoare? Datorită oglinzilor iluminate cu LED-uri, te poți vedea cu stil! Unghiul de vizualizare este mai larg, iar luminozitatea este mai puternică. Aceasta este o mare schimbare de la lămpile obișnuite pâlpâitoare. Vom crea o oglindă LED pentru tine, care se va potrivi perfect în decorul oricărui spațiu. Îl puteți atârna nu numai în baie, ci și în dormitor, living sau hol. Iluminatul cu LED montat în spatele oglinzii este conceput pentru a oferi o reflexie mai clară. Acest lucru garantează confort în timpul activităților de zi cu zi, cum ar fi spălarea feței sau machiajul. Datorită opțiunii de a alege culoarea luminii: rece, caldă sau neutră, puteți crea o atmosferă în camera dvs., care vă place. O oglindă cu iluminare LED este un decor de înaltă calitate, care va fi cu siguranță pe placul tuturor iubitorilor de accesorii elegante.

Comandă o oglindă la comandă

Cauți o oglindă la comandă? Vrei să te vezi din cap până în picioare? Machiaj, ținută, mișcari de dans? Suntem alături de dumneavoastră. Vom tăia o oglindă pentru tine în orice dimensiune. O oglindă decorativă este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a face spațiul să pară mai deschis și mai spațios. Oferim oglinzi de cea mai înaltă calitate, cu sau fără iluminare led, în cadru și fără cadru. Scrie-ne și vom pregăti exact oglinda într-o dimensiune personalizată de care ai nevoie.O oglindă la comandă poate avea marimea, forma și aspectul perfect pe care l-ai cautat de-a lungul timpului! Pentru o ofertă, vă rugăm să ne contactați printr-un formular special pregatit.