Tablouri pentru dormitor și sufragerie - ce tip și dimensiune de tablou se va potrivi cel mai bine în interiorul dvs.?

tipuri de tablouri de perete

Tablourile de perete sunt un accesoriu deosebit și modern de design interior. Merită să le folosiți în decorul camerei de zi și al dormitorului. Ce temă, tip și dimensiune a tabloului se potrivește în interiorului meu? Ce trebuie evitat și ce va fi la modă în acest sezon?

Tipuri de tablouri de perete - care merită ales?

Tablourile din sticlă sunt fabricate din sticlă ranforsată, rezistentă la zgârieturi, la temperaturi ridicate și umiditate. Acest tip de tablou este recomandat pentru bucătărie și baie, încăperi care sunt dificile în ceea ce privește amenajarea lor. Umezeala persistentă din baie nu va deteriora tabloul pe sticlă, la fel ca temperaturile ridicate din bucătărie. Datorită rezistenței sale la zgârieturi tabloul de sticlă va rămâne neschimbat mult timp.

Ce tablou merită ales pentru sufragerie?

Tablourile acrilice sunt cu siguranță mai ușoare decât tablourile din sticlă, dar se zgârie mai ușor și nu sunt atât de rezistente la condițiile nocive din bucătărie sau baie. Tablourile pe sticlă acrilică vor fi un decor original pentru living sau dormitor. Agățate într-un loc indisponibil pentru copiii mici, acestea nu se vor zgâria sau deteriora. Tablourile pe sticlă acrilică sunt mai ușoare decât tablourile din sticlă, de aceea pot fi agățate pe pereții de rezistență fără teamă.

 
ce tablou merita ales pentru sufragerie
 
tablourile pe sticla
 
tablourile moderne canvas
 

Ce tablou merită ales pentru dormitor?

Tablourile pe pânză sunt ușoare și nu necesită utilizarea ramelor, la atingere seamănă cu pânza tradițională. Datorită acestor trei avantaje, ele sunt cea mai bună decorațiune pentru camera unui copil. Chiar dacă tabloul ar cădea de pe perete, ceea ce se întâmplă extrem de rar, acesta este suficient de ușor pentru a nu se deteriora. Tablourile moderne canvas vor funcționa, de asemenea, bine în dormitor, deasupra patului. Datorită designului ergonomic, instalarea lor durează doar câteva minute și ocupă puțin spațiu pe perete. Copiilor le plac culorile, deci merită să acordați atenție motivelor în culori intense. În dormitor vor funcționa bine atât modele florale, cât și abstracții. Dacă dormitorul dvs. este decorat într-un stil scandinav, introduceți o culoare contrastantă care va adăuga caracter interiorului.

 
poza in flori
 
tablourile acrilice
 
tablouri pentru dormitor
 

 

Tablouri 3D pentru dormitor - o nouă dimensiune a decorului

Decorațiunile 3D pot fi utilizate în interior în diferite moduri, chiar și ca tablouri de perete. Astfel de tablouri sunt recomandate mai ales pentru încăperile mici care nu au adâncime. Această procedură discretă va permite adesea mărirea optică a spațiului. O propunere pentru cei care, mai presus de toate, apreciază o atmosferă romantică - tablouri cu nuduri pentru dormitoare - vor aduce un pic de picanterie în interior. Tablourile 3D pentru dormitor cu motiv floral sunt cu siguranță o propunere pentru dormitorul unei adolescente.

Tablouri alb-negru pentru dormitor

Moda pentru culori contrastante se menține continuu de câțiva ani. Recomandăm mai ales combinația de alb și negru care este considerată una dintre cele mai elegante combinații de culori. Nici nu e de mirare, deoarece interioarele iubesc contrastele. Tablourile alb-negru vor arăta bine atât în dormitor, cât și în sufragerie sau în bucătărie. Accentele abstracte și contrastante sunt propuneri pentru minimaliști care folosesc cel mai adesea albul și negrul în stilul interior.

tablouri alb negru pentru dormitor

Tablouri în rame pentru sufragerie

Tablourile în rame sunt cu siguranță un accesoriu pentru tradiționaliști. Portretele sau peisajele frumoase, pictate vor completa decorul interior în stil shabby chic sau vintage. Trăim în vremuri în care lucrurile la mâna a doua devin din ce în ce mai importante în decorarea interioarelor. Unitățile de perete vechi din anii '60-'80, cristalul și fotoliile câștigă o a doua viață în amenajarea sufrageriilor sau a dormitoarelor în stil vintage. Dacă aveți în colecția dvs. mobilier de la bunici, încercați să-l folosiți pentru stilizarea interiorului. Într-o sufragerie decorată în acest stil, tablourile în rame asigură o atmosferă retro șic și eleganță!

Tablouri moderne pentru sufragerie

Pe de o parte, stilul vintage este încă foarte popular, pe de altă parte, începe să fie vizibilă tendința de design interior într-un stil modern care nu are prea multe în comun cu stilul clasic.. Ce accesorii și decorațiuni merită alese pentru o sufragerie modernă? Stilul modern folosește combinații neobișnuite de materiale, cum ar fi o masă de răchită cu blat din sticlă sau o structură metalică cu blat din lemn.

tablouri moderne pentru sufragerie

Stilul modern este dominat de forme simple, precum dreptunghiuri sau pătrate. Nu există loc pentru abundență și accesorii bogate. Stil simplu, loft, fără modele sofisticate. Recent, în saloane au început să apară decorațiuni din metal (de obicei aluminiu lucios) care, în combinație cu decorul alb sau crem, creează un interior de bun gust și elegant. Tablourile moderne pentru sufragerie sunt destul de discrete, păstrate într-o gamă neutră de culori. Pentru o sufragerie decorată în acest stil, alegeți tablouri din sticlă sau acrilice .
Inspirați-vă și creați un interior unic în care vă veți simți confortabil.


FOTOTABLOURI PENTRU DORMITOR ȘI SUFRAGERIE - VERIFICAȚI ARANJAMENTELE NOASTRE MODERNE ȘI ORIGINALE ȘI INSPIRAȚI-VĂ SCHIMBAREA!

DESIGN INTERIOR - TENDINȚE ÎN 2021

CUM SĂ AMENAJEZI O CAMERĂ DE ZI CU O BUCĂTĂRIE?

Citeşte deasemenea:
11.02.2021

Fototablouri pentru dormitor și sufragerie - verificați aranjamentele noastre moderne și originale și inspirați-vă schimbarea!

Tablourile foto sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni interioare. Sunt originale, iar datorită imprimării de înaltă calitate, devin un decor frumos al dormitorului sau al sufrageriei.

mai mult
08.01.2021

Design interior - tendințe în 2021

Ceea ce va fi la modă în domeniul decorațiunilor în anul următor a fost foarte influențat de faptul că am fost închiși acasă aproape tot anul 2020. Soluțiile rezervate care au dominat până acum au căpătat o uzură morală pronunțată. Designul de interior în 2021 va fi cel mai probabil mai îndrăzneț și va încânta privirile prin diversitatea sa.

mai mult
08.12.2020

Cum să amenajezi o cameră de zi cu o bucătărie?

Atunci când ne aranjăm spațiile interioare, căutăm în primul rând o combinație de funcționalitate și estetică. O soluție din ce în ce mai populară în apartamentele care merg în pas cu vremurile este camera de zi cu bucătărie - acest tip de design combină cele două caracteristici cerute. 

mai mult
18.11.2020

Cum poate fi aranjat un dormitor mic? Vedeți ideile noastre!

Vă mutați într-un apartament în care visele mari vor fi închise într-un spațiu îngust? Nu vă stresați! Vă vom sugera cum să amenajați un dormitor mic într-un stil neconvențional. Vă vom sfătui ce merită să alegeți și ce să nu faceți. Va fi scurt și succint – nu veți adormi citind!

mai mult