UN MOD SIMPLU DE RENOVARE A UȘILOR VECHI - DIY

un mod simplu de renovare a usilor vechi

Formula DIY (prescurtare din eng. do it yourself) câștigă popularitate în epoca mișcărilor ecologice de bază și moda pentru „zero waste”. În loc să aruncăm lucrurile vechi, haideți să le oferim o viață nouă și să le renovăm personal. Această practică poate fi aplicată în multe domenii ale vieților noastre, de la o bicicletă veche la pantofi învechiți. Cu toate acestea, în articolul de astăzi, vă vom oferi o modalitate ușoară de a renova ușa. Un cost mult mai mic, atât în bani, cât și în ceea ce privește exploatarea globală a planetei noastre, este obținut prin renovarea ușilor actuale decât prin cumpărarea unor uși noi. În plus, este foarte simplu și fiecare dintre noi ne putem schimba rapid decorul curent!

Ce trebuie făcut? Uși noi-vechi – pas cu pas!

Am decis să descriem pas cu pas ideea noastră nouă pentru o ușă veche. Iată ce propunem:

  • Pentru început, trebuie să măsurați ușile cu exactitate pentru a cunoaște înălțimea și lățimea lor.
  • Apoi alegeți un autocolant pentru ușă în dimensiunea potrivită și cu motivul care vă place cel mai mult și care se potrivește cu interiorul dvs.
  • Mai departe, curățați bine ușa veche. În acest scop, va fi utilă o lavetă umedă cu un agent de curățare adecvat (rețineți că veți folosi un agent diferit pentru ușile din lemn și unul diferit pentru ușile metalice). În acest mod, veți pregăti ușa ca bază pentru un strat nou, mai frumos. În cele din urmă, asigurați-vă că ușa este perfect uscată.
  • În final, lipiți cu atenție pe ușă autocolantul selectat – vă sugerăm să începeți de sus. Este important să nu creați din neatenție pliuri nedorite.
  • Și gata! Ușor, nu-i așa? Vă puteți bucura de un aspect complet nou al ușii dvs. vechi. Cu siguranță nu numai ușa a beneficiat de această metamorfoză, ci și întreaga cameră spre care duce!

Renovați ușile vechi din fiecare încăpere!

Acesta este un mod practic și fiabil de a reîmprospăta rapid aspectul ușilor și al întregului interior. Această soluție poate fi utilizată cu succes în diverse încăperi: camera copilului, în coridor, în baie, în birou sau chiar pe ușa unui pub. Prin urmare, aceasta este o idee rapidă și convenabilă pentru o ușă veche atât acasă, cât și la serviciu. În plus, autocolantele pentru uși au o suprafață extrem de netedă, de aceea sunt foarte ușor de curățat.

renovati usile vechi-din fiecare incapere

Și ca să mai adăugăm încă un avantaj, dacă vă veți plictisi în timp de noua ușă, o veți putea reînnoi la fel de eficient. Pur și simplu detașați vechiul autocolant și înlocuiți-l cu unul nou! Există o modalitate mai rapidă de a ne reînnoi complet designul interior?

În funcție de aranjamentul existent și de gustul personal, puteți alege motivul decorativ preferat: de la cafea și fructe perfecte pentru bucătărie, prin ursuleți dedicați camerelor de copii, până la modele geometrice universale care se potrivesc de fapt în orice tip de interior! Singurul lucru care vă limitează este imaginația și numărul de uși pe care le puteți acoperi!


ARANJAȚII MODERNE DE CULOARE GRI

CUM SĂ SCHIMBAȚI UȘOR ȘI FRUMOS BAIA?

 

Citeşte deasemenea: