ARANJAȚII MODERNE DE CULOARE GRI

aranjatii moderne

Culoarea gri este foarte versatilă. Uimitor? Cenușiu, melanj, argintiu, gri – acestea sunt numai câteva dintre numeroasele nuanțe și expresii ale acestei culori atemporale și elegante. Accesoriile gri se potrivesc în orice interior și conferă un caracter deosebit încăperilor. Puteți utiliza orice obiecte - perne, tablouri de sticlă, vaze, fototapet, fețe de masă, ghivece de flori. Sunteți limitați numai imaginație. Dacă visați să vă împrospătezi apartamentul, citiți articolul de mai jos și aflați cum să vă schimbați cu ușurință cele patru colțuri, alegând accesorii moderne și elegante de culoare gri.

Tablouri de sticlă și alte decorațiuni de perete

Suntem de părere că nimic nu aduce mai mult farmec decât tablourile de sticlă. Pot fi atârnate oriunde - în bucătărie, dormitor, salon. Sunt un ornament modern și elegant. Motivele gri, precum natura, peisajele și imaginile abstracte, conferă interiorului seriozitate și demnitate. Desigur, puteți alege și alte accesorii de perete. O idee interesantă sunt multiramele paturile de flori de culoare gri închis. În ultimul timp, foarte la modă sunt macrameurile. Alegând modelele cenușii, veți avea un interior conform cu trendurile actuale. Aceste tipuri de decorațiuni arată cel mai bine pe pereții albi sau de culoare deschisă, dar întregul decor depinde numai de dvs. și de viziunea dvs. Puteți agăța întotdeauna rafturi suplimentare de culoare gri sau globuri luminoase din ratan de tip cotton balls.

aranjatii moderne

Ce este mai bun - lipirea unui fototapet sau vopsirea pereților?

În ceea ce privește aranjamentele gri, foarte modern arată camerele în care un singur perete este vopsit în această culoare. Acest stil arată totuși bine numai în camerele mari și spațioase. În camerele mici există riscul ca peretele cenușiu să micșoreze vizual interiorul. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați complet la accesoriile gri. O soluție perfectă în acest caz este fototapetul. Mai ales varianta cu adâncime, adică cea care reprezintă o scară, un tunel sau un coridor. Datorită acestui lucru, camera se va mări optic, iar griul va face restul. Cu toate acestea, nu uitați că, dacă alegeți o astfel de soluție, nu trebuie să exagerați cu alte accesorii. Fototapetul se caracterizează prin faptul că domină încăperea, iar decorațiunile suplimentare pot arăta kitsch. Cele mai importante sunt moderația și bunul gust.

aranjatii moderne

Decorațiunile de perete nu sunt singurele opțiuni

Decorațiunile de perete sunt un lucru, dar puteți alege și alte accesorii gri. Aceasta este o culoare extrem de versatilă, așa că nu contează ce canapea sau ce dulap aveți. Există o mulțime de posibilități. Mai ales că pernele cenușii, de exemplu, arată întotdeauna grozav. La fel și o față de masă, o vază sau ghivece de flori. Acestea din urmă se îmbină frumos cu culoarea verde. Puteți alege, de asemenea, o cutie gri pentru șervețele, perdele, un ceas, o cuvertură, un covor și orice vă vine în minte. Deoarece în prezent cenușiul este foarte la modă, veți găsi multe accesorii în această culoare în aproape fiecare magazin. Așadar, dacă doriți ca griul să domnească și în casa dvs. - nu ezitați. O mică plăcere sub forma cumpărăturilor nu strică niciodată.

Citeşte deasemenea:
Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete
21.03.2024

Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete

Inima casei merită mai mult decât un design funcțional; tânjește după un strop de personalitate, un pic de creativitate și o porție generoasă de stil. Bucătăriile și sufrageriile, epicentrele creațiilor culinare și ale întâlnirilor sociale, ar trebui să reflecte nu doar funcționalitatea, ci și căldura și personalitatea celor care le locuiesc.

mai mult
Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024
23.02.2024

Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024

Dacă visezi ca baia ta să devină excepțională, ești în locul potrivit. Să ne scufundăm în lumea tendințelor în băile de lux, unde fiecare detaliu contează, și să transformăm spațiul tău într-o oază de stil și confort.

mai mult
Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații
15.12.2023

Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații

Oglinda joacă un rol cheie, nu doar ajutându-ne în ritualurile zilnice, dar fiind și un element decorativ important. În articolul de astăzi, vom dezvolta subiectul alegerii oglinzii pentru baie, examinând diferite tipuri de oglinzi, urmând sfaturi practice și inspirații și vom arunca o privire asupra tendințelor actuale.

mai mult
Design interior de Craciun - decorațiuni practice pentru sărbători
28.11.2023

Design interior de Craciun - decorațiuni practice pentru sărbători

Perioada de dinainte de Crăciun este cea mai frumoasă perioadă a anului. Serile întunecate sunt luminate de decorațiuni frumoase de Crăciun, inspirația și ideile pentru cadouri originale apar în magazine, iar noi căutăm pagini cu rețete pentru a le selecta pe cele mai bune si pentru a ne surprinde oaspeții. De asemenea, merită să ne gândim la decorațiuni... la cele tradiționale, precum și la cele mai puțin tipice, dar foarte originale.

mai mult