CUM SĂ SCHIMBAȚI UȘOR ȘI FRUMOS BAIA?

Căutați o modalitate ușoară de a da băii un aspect nou, dar preferați să evitați scoaterea laborioasă a faianței vechi? Uneori, este suficient să adăugați un mic detaliu pentru a conferi un caracter mai interesant încăperii ... În articolul de azi vom enumera cinci exemple de decorațiuni care vor reîmprospăta original baia dvs.!

Decorațiuni de baie – sugestiile noastre

Desigur, fiecare baie este diferită, de aceea necesită ornamente diferite. Cele supraîncărcate cu accesorii și decorațiuni merită simplificate ușor pentru a câștiga vizual mai mult spațiu, în timp ce cele aranjate minimalist vor beneficia de adăugarea unor gadgeturi interesante. În ambele cazuri, merită să înlocuiți accesoriile vechi cu unele noi. Iată propunerile noastre de soluții:

Tablouri din sticlă și acrilice

Dacă doriți să decorați baia dvs. într-un mod unic, merită să începeți prin agățarea unui tablou frumos pe perete. Cu toate acestea, nu este chiar atât de simplu – până la urmă, baia este o încăpere specială cu umiditate mare, mai ales atunci când faceți un duș fierbinte sau o baie lungă de relaxare. Tablourile tradiționale pictate cu pensula se pot distruge rapid.

O soluție excelentă deci pentru pereții băii vor fi tablourile cu o suprafață netedă, ușor de șters – acestea sunt tablourile de sticlă și tablourile acrilice. Este îndeajuns să ștergeți de câteva ori sticla și acrilul pentru a elimina aburul de pe suprafața acestora. Datorită acestui fapt, veți putea să vă bucurați întotdeauna de un peisaj frumos sau de un model abstract – în funcție de preferințele dvs.

Ceasuri de sticlă

Se spune că oamenii fericiți nu măsoară timpul, dar dacă nu doriți ca baia dvs. să dureze prea mult, merită să adăugați în baie un ceas de sticlă. Acesta este doar un gadget nu numai practic care vă va permite să urmăriți trecerea timpului, dar și un decor frumos al băii. Pe fața de sticlă a ceasului imprimăm imagini atractive care vor însufleți orice interior. Suprafața sticlei este, în schimb, foarte ușor de curățat. Pentru a răspunde dorințelor dvs., oferim ceasuri pătrate, rotunde sau dreptunghiulare.

Fototapet

Deși băile sunt dominate de gresie și faianță, merită să considerați tapetarea a cel puțin unui perete cu un fototapet interesant. Imaginați-vă că vă relaxați în cadă, iar în fața dvs. aveți o vedere asupra unei plaje azurii într-o zi însorită, o viziune în care veți putea să vă scufundați ... Sună tentant, nu? De aceea, merită să încercați fototapetul special de baie care nu absoarbe umezeala.

Autocolante de ușă

V-ați plictisit de ușa veche de la baie și credeți că a venit timpul pentru una nouă? Dacă doriți să faceți acest lucru rapid și, în plus, la un cost redus, vă recomandăm autocolantele pentru uși care sunt extrem de ușor și de convenabil de „asamblat”. Este suficient să le lipiți uniform pe suprafața curățată a ușii și sunt gata – peștii colorați sau floarea-soarelui aurie pot decora foarte frumos interiorul băii. Iar atunci când modelul va deveni plictisitor, veți putea oricând să lipiți un altul!

Flori în ghivece

Dacă aveți la baie o fereastră, așezați pe pervaz o plantă frumoasă. Florile însuflețesc întotdeauna interiorul și ne oferă în plus oxigen! Sperăm că v-am inspirat să faceți mici schimbări în baia dvs. și că veți folosi în casă unele dintre ideile noastre.

Citeşte deasemenea:
Fototapet pentru camera de zi - cum să alegeți motivul perfect și să creați un spațiu unic
23.04.2024

Fototapet pentru camera de zi - cum să alegeți motivul perfect și să creați un spațiu unic

Camera de zi evoluează ca o pânză pentru exprimarea personală, un loc de întâlnire unde se împărtășesc povești și se prețuiesc amintirile. Puterea tapetului în transformarea acestui spațiu nu poate fi subestimată. Acesta dă tonul, influențează starea de spirit și acționează ca o reflectare a stilului personal.

mai mult
Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete
21.03.2024

Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete

Inima casei merită mai mult decât un design funcțional; tânjește după un strop de personalitate, un pic de creativitate și o porție generoasă de stil. Bucătăriile și sufrageriile, epicentrele creațiilor culinare și ale întâlnirilor sociale, ar trebui să reflecte nu doar funcționalitatea, ci și căldura și personalitatea celor care le locuiesc.

mai mult
Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024
23.02.2024

Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024

Dacă visezi ca baia ta să devină excepțională, ești în locul potrivit. Să ne scufundăm în lumea tendințelor în băile de lux, unde fiecare detaliu contează, și să transformăm spațiul tău într-o oază de stil și confort.

mai mult
Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații
15.12.2023

Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații

Oglinda joacă un rol cheie, nu doar ajutându-ne în ritualurile zilnice, dar fiind și un element decorativ important. În articolul de astăzi, vom dezvolta subiectul alegerii oglinzii pentru baie, examinând diferite tipuri de oglinzi, urmând sfaturi practice și inspirații și vom arunca o privire asupra tendințelor actuale.

mai mult