CUM SĂ SCHIMBAȚI UȘOR ȘI FRUMOS BAIA?

Căutați o modalitate ușoară de a da băii un aspect nou, dar preferați să evitați scoaterea laborioasă a faianței vechi? Uneori, este suficient să adăugați un mic detaliu pentru a conferi un caracter mai interesant încăperii ... În articolul de azi vom enumera cinci exemple de decorațiuni care vor reîmprospăta original baia dvs.!

Decorațiuni de baie – sugestiile noastre

Desigur, fiecare baie este diferită, de aceea necesită ornamente diferite. Cele supraîncărcate cu accesorii și decorațiuni merită simplificate ușor pentru a câștiga vizual mai mult spațiu, în timp ce cele aranjate minimalist vor beneficia de adăugarea unor gadgeturi interesante. În ambele cazuri, merită să înlocuiți accesoriile vechi cu unele noi. Iată propunerile noastre de soluții:

Tablouri din sticlă și acrilice

Dacă doriți să decorați baia dvs. într-un mod unic, merită să începeți prin agățarea unui tablou frumos pe perete. Cu toate acestea, nu este chiar atât de simplu – până la urmă, baia este o încăpere specială cu umiditate mare, mai ales atunci când faceți un duș fierbinte sau o baie lungă de relaxare. Tablourile tradiționale pictate cu pensula se pot distruge rapid.

O soluție excelentă deci pentru pereții băii vor fi tablourile cu o suprafață netedă, ușor de șters – acestea sunt tablourile de sticlă și tablourile acrilice. Este îndeajuns să ștergeți de câteva ori sticla și acrilul pentru a elimina aburul de pe suprafața acestora. Datorită acestui fapt, veți putea să vă bucurați întotdeauna de un peisaj frumos sau de un model abstract – în funcție de preferințele dvs.

Ceasuri de sticlă

Se spune că oamenii fericiți nu măsoară timpul, dar dacă nu doriți ca baia dvs. să dureze prea mult, merită să adăugați în baie un ceas de sticlă. Acesta este doar un gadget nu numai practic care vă va permite să urmăriți trecerea timpului, dar și un decor frumos al băii. Pe fața de sticlă a ceasului imprimăm imagini atractive care vor însufleți orice interior. Suprafața sticlei este, în schimb, foarte ușor de curățat. Pentru a răspunde dorințelor dvs., oferim ceasuri pătrate, rotunde sau dreptunghiulare.

Fototapet

Deși băile sunt dominate de gresie și faianță, merită să considerați tapetarea a cel puțin unui perete cu un fototapet interesant. Imaginați-vă că vă relaxați în cadă, iar în fața dvs. aveți o vedere asupra unei plaje azurii într-o zi însorită, o viziune în care veți putea să vă scufundați ... Sună tentant, nu? De aceea, merită să încercați fototapetul special de baie care nu absoarbe umezeala.

Autocolante de ușă

V-ați plictisit de ușa veche de la baie și credeți că a venit timpul pentru una nouă? Dacă doriți să faceți acest lucru rapid și, în plus, la un cost redus, vă recomandăm autocolantele pentru uși care sunt extrem de ușor și de convenabil de „asamblat”. Este suficient să le lipiți uniform pe suprafața curățată a ușii și sunt gata – peștii colorați sau floarea-soarelui aurie pot decora foarte frumos interiorul băii. Iar atunci când modelul va deveni plictisitor, veți putea oricând să lipiți un altul!

Flori în ghivece

Dacă aveți la baie o fereastră, așezați pe pervaz o plantă frumoasă. Florile însuflețesc întotdeauna interiorul și ne oferă în plus oxigen! Sperăm că v-am inspirat să faceți mici schimbări în baia dvs. și că veți folosi în casă unele dintre ideile noastre.

Citeşte deasemenea:
22.03.2021

Tablouri pentru dormitor și sufragerie - ce tip și dimensiune de tablou se va potrivi cel mai bine în interiorul dvs.?

Tablourile de perete sunt un accesoriu deosebit și modern de design interior. Merită să le folosiți în decorul camerei de zi și al dormitorului. Ce temă, tip și dimensiune a tabloului se potrivește în interiorului meu? Ce trebuie evitat și ce va fi la modă în acest sezon?

mai mult
11.02.2021

Fototablouri pentru dormitor și sufragerie - verificați aranjamentele noastre moderne și originale și inspirați-vă schimbarea!

Tablourile foto sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni interioare. Sunt originale, iar datorită imprimării de înaltă calitate, devin un decor frumos al dormitorului sau al sufrageriei.

mai mult
08.01.2021

Design interior - tendințe în 2021

Ceea ce va fi la modă în domeniul decorațiunilor în anul următor a fost foarte influențat de faptul că am fost închiși acasă aproape tot anul 2020. Soluțiile rezervate care au dominat până acum au căpătat o uzură morală pronunțată. Designul de interior în 2021 va fi cel mai probabil mai îndrăzneț și va încânta privirile prin diversitatea sa.

mai mult
08.12.2020

Cum să amenajezi o cameră de zi cu o bucătărie?

Atunci când ne aranjăm spațiile interioare, căutăm în primul rând o combinație de funcționalitate și estetică. O soluție din ce în ce mai populară în apartamentele care merg în pas cu vremurile este camera de zi cu bucătărie - acest tip de design combină cele două caracteristici cerute. 

mai mult