DECORURI MODERNE DE INTERIOR CU PANOURI DE BUCĂTĂRIE DIN STICLĂ

decoruri moderne de interior cu panouri de bucatarie din sticla

Decorarea bucătăriei se dovedește a fi adesea complicată. Într-un spațiu limitat, trebuie să ne asigurăm că culoarea și materialele sunt adecvate. La urma urmei, nu vrem să dăm greș creând un interior care este atât de important pentru noi.

Datorită activităților pe care le desfășurăm în bucătărie, materialele pe care le folosim trebuie să fie rezistente la apă și umiditate. O soluție simplă și ieftină pentru îmbogățirea bucătăriei va fi utilizarea unui panou de sticlă pentru bucătărie în locul faianței tradiționale.

Un mod rapid și eficient de decorare a bucătăriei

Puteți elimina mai întâi faianța veche, cu excepția cazului în care suprafața este suficient de plată, încât panoul de sticlă să poată fi așezat direct pe faianță.

Asigurați-vă că ați ales panouri de bucătărie din sticlă care să se potrivească la culoarea interiorului sau potriviți aspectul bucătăriei dvs. imediat după instalarea panoului de sticlă. Dacă decorația dvs. acrilică a fost tăiată la dimensiunile corecte, montarea acesteia ar trebui să fie ușoară.

Avantajele aduse de panourile de sticlă în bucătărie

  • Panoul de sticlă este mult mai ușor de curățat decât faianța. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rosturi și la decolorarea acestora. Acrilul nu mucegăiește.
  • Panourile de perete din sticlă sunt o metodă modernă de reîmprospătare a bucătăriei dvs., un decor elegant de perete care va da o strălucire unică.
  • Utilizarea unei plăci de sticlă în bucătărie va dura mult mai puțin timp decât așezarea faianței tradiționale. Faianța colorată poate fi foarte scumpă. Panoul de perete din sticlă oferă o gamă mai largă de posibilități la același preț sau chiar mai ieftin.

bucatarie din sticla

Renovarea bucătăriei dvs. cu panouri de sticlă este soluția perfectă dacă doriți să economisiți timp și bani. Datorită acestei soluții moderne nu veți mai dori să vă întoarceți niciodată la faianța tradițională.


 ARANJAȚII MODERNE DE CULOARE GRI

DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

 

Citeşte deasemenea:
18.11.2020

Cum poate fi aranjat un dormitor mic? Vedeți ideile noastre!

Vă mutați într-un apartament în care visele mari vor fi închise într-un spațiu îngust? Nu vă stresați! Vă vom sugera cum să amenajați un dormitor mic într-un stil neconvențional. Vă vom sfătui ce merită să alegeți și ce să nu faceți. Va fi scurt și succint – nu veți adormi citind!

mai mult
07.10.2020

Cum să înrămați un tablou?

Cândva, tablourile erau asociate doar cu arta înaltă, dar acum sunt unul dintre cele mai utilizate elemente decorative care pot fi ușor adaptate la diferite aranjamente interioare. Ramele sunt, de asemenea, importante – un tablou pe pânză într-o ramă care se potrivește bine la interior, este un accesoriu modern și elegant care poate îmbunătăți întregul aranjament interior.

mai mult
25.09.2020

UN MOD SIMPLU DE RENOVARE A UȘILOR VECHI - DIY

Formula DIY (prescurtare din eng. do it yourself) câștigă popularitate în epoca mișcărilor ecologice de bază și moda pentru „zero waste”. În loc să aruncăm lucrurile vechi, haideți să le oferim o viață nouă și să le renovăm personal. Această practică poate fi aplicată în multe domenii ale vieților noastre, de la o bicicletă veche la pantofi învechiți.

mai mult
16.09.2020

5 DINTRE CELE MAI POPULARE FOTOTAPETE PENTRU SALON

În zilele de azi, când se stă mult acasă, nu numai copiii se plictisesc. Acum este a doua lună când situația este încă incertă și încă nu știm ce se va întâmpla. Ce să faceți cu acest timp liber?

mai mult