DECORURI MODERNE DE INTERIOR CU PANOURI DE BUCĂTĂRIE DIN STICLĂ

decoruri moderne de interior cu panouri de bucatarie din sticla

Decorarea bucătăriei se dovedește a fi adesea complicată. Într-un spațiu limitat, trebuie să ne asigurăm că culoarea și materialele sunt adecvate. La urma urmei, nu vrem să dăm greș creând un interior care este atât de important pentru noi.

Datorită activităților pe care le desfășurăm în bucătărie, materialele pe care le folosim trebuie să fie rezistente la apă și umiditate. O soluție simplă și ieftină pentru îmbogățirea bucătăriei va fi utilizarea unui panou de sticlă pentru bucătărie în locul faianței tradiționale.

Un mod rapid și eficient de decorare a bucătăriei

Puteți elimina mai întâi faianța veche, cu excepția cazului în care suprafața este suficient de plată, încât panoul de sticlă să poată fi așezat direct pe faianță.

Asigurați-vă că ați ales panouri de bucătărie din sticlă care să se potrivească la culoarea interiorului sau potriviți aspectul bucătăriei dvs. imediat după instalarea panoului de sticlă. Dacă decorația dvs. acrilică a fost tăiată la dimensiunile corecte, montarea acesteia ar trebui să fie ușoară.

Avantajele aduse de panourile de sticlă în bucătărie

  • Panoul de sticlă este mult mai ușor de curățat decât faianța. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rosturi și la decolorarea acestora. Acrilul nu mucegăiește.
  • Panourile de perete din sticlă sunt o metodă modernă de reîmprospătare a bucătăriei dvs., un decor elegant de perete care va da o strălucire unică.
  • Utilizarea unei plăci de sticlă în bucătărie va dura mult mai puțin timp decât așezarea faianței tradiționale. Faianța colorată poate fi foarte scumpă. Panoul de perete din sticlă oferă o gamă mai largă de posibilități la același preț sau chiar mai ieftin.

bucatarie din sticla

Renovarea bucătăriei dvs. cu panouri de sticlă este soluția perfectă dacă doriți să economisiți timp și bani. Datorită acestei soluții moderne nu veți mai dori să vă întoarceți niciodată la faianța tradițională.


 ARANJAȚII MODERNE DE CULOARE GRI

DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

 

Citeşte deasemenea:
22.03.2021

Tablouri pentru dormitor și sufragerie - ce tip și dimensiune de tablou se va potrivi cel mai bine în interiorul dvs.?

Tablourile de perete sunt un accesoriu deosebit și modern de design interior. Merită să le folosiți în decorul camerei de zi și al dormitorului. Ce temă, tip și dimensiune a tabloului se potrivește în interiorului meu? Ce trebuie evitat și ce va fi la modă în acest sezon?

mai mult
11.02.2021

Fototablouri pentru dormitor și sufragerie - verificați aranjamentele noastre moderne și originale și inspirați-vă schimbarea!

Tablourile foto sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni interioare. Sunt originale, iar datorită imprimării de înaltă calitate, devin un decor frumos al dormitorului sau al sufrageriei.

mai mult
08.01.2021

Design interior - tendințe în 2021

Ceea ce va fi la modă în domeniul decorațiunilor în anul următor a fost foarte influențat de faptul că am fost închiși acasă aproape tot anul 2020. Soluțiile rezervate care au dominat până acum au căpătat o uzură morală pronunțată. Designul de interior în 2021 va fi cel mai probabil mai îndrăzneț și va încânta privirile prin diversitatea sa.

mai mult
08.12.2020

Cum să amenajezi o cameră de zi cu o bucătărie?

Atunci când ne aranjăm spațiile interioare, căutăm în primul rând o combinație de funcționalitate și estetică. O soluție din ce în ce mai populară în apartamentele care merg în pas cu vremurile este camera de zi cu bucătărie - acest tip de design combină cele două caracteristici cerute. 

mai mult