DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

decoratii de perete cu motive animale pentru copii

Cum să schimbați rapid și fără efort camera copilului? Decorurile de perete cu motive animale vor fi de ajutor. Decorațiunile de perete care înfățișează animale nu numai că vor schimba camera copilului dvs. într-un ținut magic inspirat de natură, ci le vor trezi în plus curiozitatea naturală despre natură.

Jungla urbană - o nouă dimensiune de decor

Stilul popular boho domnește de ani buni în designul interior. Atât în dormitor, cât și în sufragerie. În acest sezon, una dintre cele mai populare variante ale acestei tendințe este jungla urbană care inspiră revenirea la natură și la echilibrul interior. Plantele și animalele sunt un element indispensabil al compozițiilor botanice. În stilul junglei urbane, pe lângă plantele vii cu frunze late și verzi, veți găsi decorațiuni de perete cu motive vegetale și animale. Plantele și animalele omniprezente sunt un fel de întoarcere la natură, la echilibru și la o viață în ritm cu natura.

Decorațiuni moderne de perete

În cazul camerelor pentru copii, găsirea unor decorațiuni care să fie durabile și rezistente la deteriorări mecanice sau murdărie este destul de dificilă. Prin urmare, cea mai bună idee sunt tablourile care pot fi agățate departe de mânuțele mici ale copiilor. Decorațiunile de perete cel mai des alese sunt tablourile din sticlă și tablourile pe pânză. Primele oferă o grafică extrem de realistă de cea mai înaltă calitate și certitudinea că, chiar și în caz de deteriorare, copilul nu va fi rănit de fragmente de sticlă. Tablourile pe pânză, la rândul lor, sunt similare cu cele tradiționale, dar nu necesită utilizarea ramelor.

motive animale pentru copii

Ce teme cu animale merită alese pentru un copil?

Dacă doriți un aspect realist, puteți opta pentru un tablou pe sticlă sau un tablou pe pânză cu un motiv de vulpe, pisică, bufniță sau papagal. Căutați ceva dulce și pastelat pentru o fetiță? Alegeți păsări flamingo deosebite! Copilului dvs. îi plac provocările și este prezent peste tot? Cu siguranță îi va plăcea tema unui tigru sau ghepard. Motivele animale sunt perfecte pentru mobilierul și accesoriile albe, ca element care întrerupe asprimea albului și conferă interiorului un caracter extraordinar.

Tablouri pe sticlă sau tablouri pe pânză?

Tablourile pe sticlă merită luate în considerare dacă interiorul este păstrat într-un stil elegant. Montarea unui tablou pe sticlă este destul de complicată, dar efectul final merită. Un tablou pe pânză este o idee bună pentru amenajările interioare într-un stil mai puțin sofisticat, de exemplu, boho sau de tineret. Tablourile pe pânză sunt foarte ușor și simplu de montat, deoarece nu necesită înrămare.

În oferta noastră veți găsi tablouri de perete cu modele de animale care vă pot inspira să vă schimbați interiorul primăvara.


 FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

5 IDEI PENTRU UN DECOR INTERIOR DE VARĂ

Citeşte deasemenea:
18.11.2020

Cum poate fi aranjat un dormitor mic? Vedeți ideile noastre!

Vă mutați într-un apartament în care visele mari vor fi închise într-un spațiu îngust? Nu vă stresați! Vă vom sugera cum să amenajați un dormitor mic într-un stil neconvențional. Vă vom sfătui ce merită să alegeți și ce să nu faceți. Va fi scurt și succint – nu veți adormi citind!

mai mult
07.10.2020

Cum să înrămați un tablou?

Cândva, tablourile erau asociate doar cu arta înaltă, dar acum sunt unul dintre cele mai utilizate elemente decorative care pot fi ușor adaptate la diferite aranjamente interioare. Ramele sunt, de asemenea, importante – un tablou pe pânză într-o ramă care se potrivește bine la interior, este un accesoriu modern și elegant care poate îmbunătăți întregul aranjament interior.

mai mult
25.09.2020

UN MOD SIMPLU DE RENOVARE A UȘILOR VECHI - DIY

Formula DIY (prescurtare din eng. do it yourself) câștigă popularitate în epoca mișcărilor ecologice de bază și moda pentru „zero waste”. În loc să aruncăm lucrurile vechi, haideți să le oferim o viață nouă și să le renovăm personal. Această practică poate fi aplicată în multe domenii ale vieților noastre, de la o bicicletă veche la pantofi învechiți.

mai mult
16.09.2020

5 DINTRE CELE MAI POPULARE FOTOTAPETE PENTRU SALON

În zilele de azi, când se stă mult acasă, nu numai copiii se plictisesc. Acum este a doua lună când situația este încă incertă și încă nu știm ce se va întâmpla. Ce să faceți cu acest timp liber?

mai mult