DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

decoratii de perete cu motive animale pentru copii

Cum să schimbați rapid și fără efort camera copilului? Decorurile de perete cu motive animale vor fi de ajutor. Decorațiunile de perete care înfățișează animale nu numai că vor schimba camera copilului dvs. într-un ținut magic inspirat de natură, ci le vor trezi în plus curiozitatea naturală despre natură.

Jungla urbană - o nouă dimensiune de decor

Stilul popular boho domnește de ani buni în designul interior. Atât în dormitor, cât și în sufragerie. În acest sezon, una dintre cele mai populare variante ale acestei tendințe este jungla urbană care inspiră revenirea la natură și la echilibrul interior. Plantele și animalele sunt un element indispensabil al compozițiilor botanice. În stilul junglei urbane, pe lângă plantele vii cu frunze late și verzi, veți găsi decorațiuni de perete cu motive vegetale și animale. Plantele și animalele omniprezente sunt un fel de întoarcere la natură, la echilibru și la o viață în ritm cu natura.

Decorațiuni moderne de perete

În cazul camerelor pentru copii, găsirea unor decorațiuni care să fie durabile și rezistente la deteriorări mecanice sau murdărie este destul de dificilă. Prin urmare, cea mai bună idee sunt tablourile care pot fi agățate departe de mânuțele mici ale copiilor. Decorațiunile de perete cel mai des alese sunt tablourile din sticlă și tablourile pe pânză. Primele oferă o grafică extrem de realistă de cea mai înaltă calitate și certitudinea că, chiar și în caz de deteriorare, copilul nu va fi rănit de fragmente de sticlă. Tablourile pe pânză, la rândul lor, sunt similare cu cele tradiționale, dar nu necesită utilizarea ramelor.

motive animale pentru copii

Ce teme cu animale merită alese pentru un copil?

Dacă doriți un aspect realist, puteți opta pentru un tablou pe sticlă sau un tablou pe pânză cu un motiv de vulpe, pisică, bufniță sau papagal. Căutați ceva dulce și pastelat pentru o fetiță? Alegeți păsări flamingo deosebite! Copilului dvs. îi plac provocările și este prezent peste tot? Cu siguranță îi va plăcea tema unui tigru sau ghepard. Motivele animale sunt perfecte pentru mobilierul și accesoriile albe, ca element care întrerupe asprimea albului și conferă interiorului un caracter extraordinar.

Tablouri pe sticlă sau tablouri pe pânză?

Tablourile pe sticlă merită luate în considerare dacă interiorul este păstrat într-un stil elegant. Montarea unui tablou pe sticlă este destul de complicată, dar efectul final merită. Un tablou pe pânză este o idee bună pentru amenajările interioare într-un stil mai puțin sofisticat, de exemplu, boho sau de tineret. Tablourile pe pânză sunt foarte ușor și simplu de montat, deoarece nu necesită înrămare.

În oferta noastră veți găsi tablouri de perete cu modele de animale care vă pot inspira să vă schimbați interiorul primăvara.


 FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

5 IDEI PENTRU UN DECOR INTERIOR DE VARĂ

Citeşte deasemenea:
22.03.2021

Tablouri pentru dormitor și sufragerie - ce tip și dimensiune de tablou se va potrivi cel mai bine în interiorul dvs.?

Tablourile de perete sunt un accesoriu deosebit și modern de design interior. Merită să le folosiți în decorul camerei de zi și al dormitorului. Ce temă, tip și dimensiune a tabloului se potrivește în interiorului meu? Ce trebuie evitat și ce va fi la modă în acest sezon?

mai mult
11.02.2021

Fototablouri pentru dormitor și sufragerie - verificați aranjamentele noastre moderne și originale și inspirați-vă schimbarea!

Tablourile foto sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni interioare. Sunt originale, iar datorită imprimării de înaltă calitate, devin un decor frumos al dormitorului sau al sufrageriei.

mai mult
08.01.2021

Design interior - tendințe în 2021

Ceea ce va fi la modă în domeniul decorațiunilor în anul următor a fost foarte influențat de faptul că am fost închiși acasă aproape tot anul 2020. Soluțiile rezervate care au dominat până acum au căpătat o uzură morală pronunțată. Designul de interior în 2021 va fi cel mai probabil mai îndrăzneț și va încânta privirile prin diversitatea sa.

mai mult
08.12.2020

Cum să amenajezi o cameră de zi cu o bucătărie?

Atunci când ne aranjăm spațiile interioare, căutăm în primul rând o combinație de funcționalitate și estetică. O soluție din ce în ce mai populară în apartamentele care merg în pas cu vremurile este camera de zi cu bucătărie - acest tip de design combină cele două caracteristici cerute. 

mai mult