DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

decoratii de perete cu motive animale pentru copii

Cum să schimbați rapid și fără efort camera copilului? Decorurile de perete cu motive animale vor fi de ajutor. Decorațiunile de perete care înfățișează animale nu numai că vor schimba camera copilului dvs. într-un ținut magic inspirat de natură, ci le vor trezi în plus curiozitatea naturală despre natură.

Jungla urbană - o nouă dimensiune de decor

Stilul popular boho domnește de ani buni în designul interior. Atât în dormitor, cât și în sufragerie. În acest sezon, una dintre cele mai populare variante ale acestei tendințe este jungla urbană care inspiră revenirea la natură și la echilibrul interior. Plantele și animalele sunt un element indispensabil al compozițiilor botanice. În stilul junglei urbane, pe lângă plantele vii cu frunze late și verzi, veți găsi decorațiuni de perete cu motive vegetale și animale. Plantele și animalele omniprezente sunt un fel de întoarcere la natură, la echilibru și la o viață în ritm cu natura.

Decorațiuni moderne de perete

În cazul camerelor pentru copii, găsirea unor decorațiuni care să fie durabile și rezistente la deteriorări mecanice sau murdărie este destul de dificilă. Prin urmare, cea mai bună idee sunt tablourile care pot fi agățate departe de mânuțele mici ale copiilor. Decorațiunile de perete cel mai des alese sunt tablourile din sticlă și tablourile pe pânză. Primele oferă o grafică extrem de realistă de cea mai înaltă calitate și certitudinea că, chiar și în caz de deteriorare, copilul nu va fi rănit de fragmente de sticlă. Tablourile pe pânză, la rândul lor, sunt similare cu cele tradiționale, dar nu necesită utilizarea ramelor.

motive animale pentru copii

Ce teme cu animale merită alese pentru un copil?

Dacă doriți un aspect realist, puteți opta pentru un tablou pe sticlă sau un tablou pe pânză cu un motiv de vulpe, pisică, bufniță sau papagal. Căutați ceva dulce și pastelat pentru o fetiță? Alegeți păsări flamingo deosebite! Copilului dvs. îi plac provocările și este prezent peste tot? Cu siguranță îi va plăcea tema unui tigru sau ghepard. Motivele animale sunt perfecte pentru mobilierul și accesoriile albe, ca element care întrerupe asprimea albului și conferă interiorului un caracter extraordinar.

Tablouri pe sticlă sau tablouri pe pânză?

Tablourile pe sticlă merită luate în considerare dacă interiorul este păstrat într-un stil elegant. Montarea unui tablou pe sticlă este destul de complicată, dar efectul final merită. Un tablou pe pânză este o idee bună pentru amenajările interioare într-un stil mai puțin sofisticat, de exemplu, boho sau de tineret. Tablourile pe pânză sunt foarte ușor și simplu de montat, deoarece nu necesită înrămare.

În oferta noastră veți găsi tablouri de perete cu modele de animale care vă pot inspira să vă schimbați interiorul primăvara.


 FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

5 IDEI PENTRU UN DECOR INTERIOR DE VARĂ

Citeşte deasemenea:
Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete
21.03.2024

Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete

Inima casei merită mai mult decât un design funcțional; tânjește după un strop de personalitate, un pic de creativitate și o porție generoasă de stil. Bucătăriile și sufrageriile, epicentrele creațiilor culinare și ale întâlnirilor sociale, ar trebui să reflecte nu doar funcționalitatea, ci și căldura și personalitatea celor care le locuiesc.

mai mult
Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024
23.02.2024

Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024

Dacă visezi ca baia ta să devină excepțională, ești în locul potrivit. Să ne scufundăm în lumea tendințelor în băile de lux, unde fiecare detaliu contează, și să transformăm spațiul tău într-o oază de stil și confort.

mai mult
Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații
15.12.2023

Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații

Oglinda joacă un rol cheie, nu doar ajutându-ne în ritualurile zilnice, dar fiind și un element decorativ important. În articolul de astăzi, vom dezvolta subiectul alegerii oglinzii pentru baie, examinând diferite tipuri de oglinzi, urmând sfaturi practice și inspirații și vom arunca o privire asupra tendințelor actuale.

mai mult
Design interior de Craciun - decorațiuni practice pentru sărbători
28.11.2023

Design interior de Craciun - decorațiuni practice pentru sărbători

Perioada de dinainte de Crăciun este cea mai frumoasă perioadă a anului. Serile întunecate sunt luminate de decorațiuni frumoase de Crăciun, inspirația și ideile pentru cadouri originale apar în magazine, iar noi căutăm pagini cu rețete pentru a le selecta pe cele mai bune si pentru a ne surprinde oaspeții. De asemenea, merită să ne gândim la decorațiuni... la cele tradiționale, precum și la cele mai puțin tipice, dar foarte originale.

mai mult