5 IDEI PENTRU UN DECOR INTERIOR DE VARĂ

Se apropie vara, deși anul acesta va arăta altfel decât până acum. Să sperăm că vom avea multe zile călduroase, dar cei mai mulți dintre noi vom petrece vacanța așteptată sub cerul albastru în propria noastră grădină. Cum să ne diversificăm această vară? Aflați 5 idei pentru un decor interior de vară.

Cum să luminați un salon întunecat?

Unul dintre modurile bune de luminare optică a interiorului și de creare a unui spațiu confortabil este introducerea de accesorii de culoare deschisă, cum ar fi tablouri de perete sau perne. Ce decorațiuni să alegeți pentru ca interiorul să nu fie copleșit? Desigur, tablourile de sticlă cu tema apusului vor fi o alegere minunată! Apusurile de soare sunt un motiv decorativ universal care va oferi oricărui interior o atmosferă deosebită. Apusurile de vară la munte sunt cele mai frumoase și lasă o mulțime de amintiri. Așadar, prima idee pentru o schimbare interioară de vară sunt tablourile cu teme de apus de soare.

Din ce în ce mai populare sunt temele cu plante

Având în vedere că anul 2020 ne-a închis în case, din ce în ce mai des alegem plante vii și motive florale cu ajutorul cărora ne decorăm interioarele. Jungla Urbană este un trend decorativ nou și din ce în ce mai popular care va rămâne cu noi mult timp. De aceea, merită să alegeți pentru salon tablouri de perete potrivite cu un motiv botanic și să vă bucurați de verdeața omniprezentă în propria casă.

Mugurii florilor luminează interiorul

Motivele florale sunt un must have absolut al acestui sezon. Florile delicate și subtile vor calma natura brută a interiorului și o vor încălzi. Florile sunt un atribut feminin, motiv pentru care arată foarte bine în salon sau în bucătărie, încăperi care vor dobândi o lejeritate vizuală. Merită să le folosiți și în dormitor sau în camera copilului. Tablourile pe sticlă cu motive de muguri de flori sunt alegerea perfectă pentru vară!

Culorile intense vor schimba un stil anost

Dar, culorile intense în exces copleșesc interiorul, luându-i caracterul. Cu toate acestea, dacă interioarele dvs. sunt păstrate într-un ton luminos, neutru, merită să le subliniați cu accente suculente mov sau portocalii. Cum să alegeți accesorii colorate pentru a obține efectul optim? Selectații accesorii decorative unice, cum ar fi tablouri, perne, cuverturi pentru canapea sau fotolii. Nu vă temeți să experimentați cu culori îndrăznețe! Acestea au un potențial foarte mare.

Zgomotul mării, cântecele păsărilor sau motive marine în salon

Ce să faceți când nebunia vacanței pare să fie departe? Cu siguranță vă vor veni în ajutor decorațiunile marine, cum ar fi tablourile acrilice cu motive de coastă marină, scoici decorative sau stele de mare. Atmosfera marină poate fi introdusă cu ușurință în interiorul dvs., folosind fețe de perne cu ancore sau tablourile de perete menționate anterior. Vederile cu apă calmează și ajută la adunarea gândurilor. Sperăm că vă veți bucura de inspirațiile noastre pentru vară!

Citeşte deasemenea:
Fototapet pentru camera de zi - cum să alegeți motivul perfect și să creați un spațiu unic
23.04.2024

Fototapet pentru camera de zi - cum să alegeți motivul perfect și să creați un spațiu unic

Camera de zi evoluează ca o pânză pentru exprimarea personală, un loc de întâlnire unde se împărtășesc povești și se prețuiesc amintirile. Puterea tapetului în transformarea acestui spațiu nu poate fi subestimată. Acesta dă tonul, influențează starea de spirit și acționează ca o reflectare a stilului personal.

mai mult
Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete
21.03.2024

Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete

Inima casei merită mai mult decât un design funcțional; tânjește după un strop de personalitate, un pic de creativitate și o porție generoasă de stil. Bucătăriile și sufrageriile, epicentrele creațiilor culinare și ale întâlnirilor sociale, ar trebui să reflecte nu doar funcționalitatea, ci și căldura și personalitatea celor care le locuiesc.

mai mult
Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024
23.02.2024

Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024

Dacă visezi ca baia ta să devină excepțională, ești în locul potrivit. Să ne scufundăm în lumea tendințelor în băile de lux, unde fiecare detaliu contează, și să transformăm spațiul tău într-o oază de stil și confort.

mai mult
Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații
15.12.2023

Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații

Oglinda joacă un rol cheie, nu doar ajutându-ne în ritualurile zilnice, dar fiind și un element decorativ important. În articolul de astăzi, vom dezvolta subiectul alegerii oglinzii pentru baie, examinând diferite tipuri de oglinzi, urmând sfaturi practice și inspirații și vom arunca o privire asupra tendințelor actuale.

mai mult