5 DINTRE CELE MAI POPULARE FOTOTAPETE PENTRU SALON

5 dintre cele mai populare fototapete pentru salon

În zilele de azi, când se stă mult acasă, nu numai copiii se plictisesc. Acum este a doua lună când situația este încă incertă și încă nu știm ce se va întâmpla. Ce să faceți cu acest timp liber? Mulți dintre dvs. caută pe Internet inspirații pentru bucătărie, sufragerie sau dormitor. Acesta este un moment foarte bun pentru a depune eforturi de renovare a interiorului.

Transformarea rapidă și ușoară a interiorului

Timpurile în care trebuia să așteptați săptămâni întregi pentru schimbarea decorului, mai ales pe vreme rea, când vopseaua nu se usca complet, sunt un lucru din trecut. Astăzi puteți schimba radical aspectul sufrageriei sau al dormitorului dvs. în câteva zeci de minute. Cum se poate face acest lucru? Cu ajutorul fototapetului colorat. Materialul din care sunt fabricate fototapetele noastre este rezistent la murdărie, abraziune și deteriorări mecanice. Odată lipit, tapetul poate fi dezlipit și lipit de mai multe ori, fără a deteriora pereții. Ce este important – stratul pe care este lipit materialul MagicStick trebuie curățat și reîmprospătat și, mai presus de toate, nu trebuie vopsit cu vopsea acrilică sau pe bază de latex. Suprafața netedă și curată asigură o bună aderență a tapetului.

Cele mai la modă modele în sezonul de primăvară/vară 2020

În acest sezon, domină hotărât motivele vegetale și florale. O tendință despre care se poate spune cu siguranță că aspiră la moda anului 2020, o combinație între stilul boho și dragostea față de plante. Deși tendința de a îmbogăți interiorul cu flori și plante vii durează de ceva timp, acum este vizibilă și în motivele de decor: flori, frunze, plante, palmieri. Al doilea stil distinctiv de decor interior este stilul geometric asociat adesea cu preferința pentru compozițiile botanice. În plus, puteți vedea pe pereți și picturi murale frumoase cu peisaje din călătorii exotice și modele de păsări. Am pregătit pentru dvs. șase propuneri, datorită cărora vă veți reîmprospăta sufrageria într-un stil elegant și modern.

1. Uși stâncoase

Fototapetul cu peisaj este un motiv extraordinar foarte bun pentru utilizarea în bucătărie sau în sufragerie. În situația actuală, când vacanțele exotice au fost amânate, este plăcut să puteți admira astfel de vederi în fiecare zi. Fototapetul autoadeziv "Uși stâncoase" va adăuga un caracter deosebit încăperilor în stil scandinav, întrerupând albul brut.

usi stancoase

2. Modele suculente

Suculentele sunt unul dintre motivele decorative utilizate frecvent. Cel mai adesea sunt văzute ca decorațiuni pentru ferestre sau sufragerie, dar frumusețea lor ne-a fermecat atât de mult încât am decis să le transferăm pe un fototapet. Fototapetul detașabil "Modele suculente" va completa sufrageria cu un decor de junglă urbană.

3. Redacini Big Tree

Alături de întoarcerea la natură și la elementele naturale, poate fi observat adesea stilul rustic care combină pasiunea pentru elementele din lemn brut cu stilul boho. Dacă există aici fani ai stilului cottage, fototapetul autoadeziv "Borcan de lemn" va fi un plus perfect pentru bucătărie sau sufragerie.

4. Păsări flamingo roz

Păsările și motivele cu păsări reprezintă o tendință decorativă care se menține de mult timp. Cele mai populare păsări utilizate în decorul interior sunt păsările flamingo. Tocmai rozul pastel în combinație cu negrul le face unice. Fototapetul detașabil "Păsări flamingo roz" este o alegere excelentă pentru un dormitor sau camera unui copil.

pasari flamingo roz

5. Aloe geometrică

Geometria este prezentă în designul interior de foarte mult timp și nu intenționează să dispară. Modelele geometrice domină în stilul scandinav sau de loft, dar fototapetul nostru autoadeziv "Aloe geometrică" poate fi ușor utilizat în stilul cottage sau de junglă urbană. Verdele va însufleți spațiul și îl va face să capete un caracter deosebit.

Sperăm că fototapetele noastre vă vor inspira să creați un spațiu original în care să vă simțiți confortabil și în siguranță.


 FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

 DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

Citeşte deasemenea:
18.11.2020

Cum poate fi aranjat un dormitor mic? Vedeți ideile noastre!

Vă mutați într-un apartament în care visele mari vor fi închise într-un spațiu îngust? Nu vă stresați! Vă vom sugera cum să amenajați un dormitor mic într-un stil neconvențional. Vă vom sfătui ce merită să alegeți și ce să nu faceți. Va fi scurt și succint – nu veți adormi citind!

mai mult
07.10.2020

Cum să înrămați un tablou?

Cândva, tablourile erau asociate doar cu arta înaltă, dar acum sunt unul dintre cele mai utilizate elemente decorative care pot fi ușor adaptate la diferite aranjamente interioare. Ramele sunt, de asemenea, importante – un tablou pe pânză într-o ramă care se potrivește bine la interior, este un accesoriu modern și elegant care poate îmbunătăți întregul aranjament interior.

mai mult
25.09.2020

UN MOD SIMPLU DE RENOVARE A UȘILOR VECHI - DIY

Formula DIY (prescurtare din eng. do it yourself) câștigă popularitate în epoca mișcărilor ecologice de bază și moda pentru „zero waste”. În loc să aruncăm lucrurile vechi, haideți să le oferim o viață nouă și să le renovăm personal. Această practică poate fi aplicată în multe domenii ale vieților noastre, de la o bicicletă veche la pantofi învechiți.

mai mult
09.09.2020

DECORURI MODERNE DE INTERIOR CU PANOURI DE BUCĂTĂRIE DIN STICLĂ

Decorarea bucătăriei se dovedește a fi adesea complicată. Într-un spațiu limitat, trebuie să ne asigurăm că culoarea și materialele sunt adecvate. La urma urmei, nu vrem să dăm greș creând un interior care este atât de important pentru noi.

mai mult