5 DINTRE CELE MAI POPULARE FOTOTAPETE PENTRU SALON

5 dintre cele mai populare fototapete pentru salon

În zilele de azi, când se stă mult acasă, nu numai copiii se plictisesc. Acum este a doua lună când situația este încă incertă și încă nu știm ce se va întâmpla. Ce să faceți cu acest timp liber? Mulți dintre dvs. caută pe Internet inspirații pentru bucătărie, sufragerie sau dormitor. Acesta este un moment foarte bun pentru a depune eforturi de renovare a interiorului.

Transformarea rapidă și ușoară a interiorului

Timpurile în care trebuia să așteptați săptămâni întregi pentru schimbarea decorului, mai ales pe vreme rea, când vopseaua nu se usca complet, sunt un lucru din trecut. Astăzi puteți schimba radical aspectul sufrageriei sau al dormitorului dvs. în câteva zeci de minute. Cum se poate face acest lucru? Cu ajutorul fototapetului colorat. Materialul din care sunt fabricate fototapetele noastre este rezistent la murdărie, abraziune și deteriorări mecanice. Odată lipit, tapetul poate fi dezlipit și lipit de mai multe ori, fără a deteriora pereții. Ce este important – stratul pe care este lipit materialul MagicStick trebuie curățat și reîmprospătat și, mai presus de toate, nu trebuie vopsit cu vopsea acrilică sau pe bază de latex. Suprafața netedă și curată asigură o bună aderență a tapetului.

Cele mai la modă modele în sezonul de primăvară/vară 2020

În acest sezon, domină hotărât motivele vegetale și florale. O tendință despre care se poate spune cu siguranță că aspiră la moda anului 2020, o combinație între stilul boho și dragostea față de plante. Deși tendința de a îmbogăți interiorul cu flori și plante vii durează de ceva timp, acum este vizibilă și în motivele de decor: flori, frunze, plante, palmieri. Al doilea stil distinctiv de decor interior este stilul geometric asociat adesea cu preferința pentru compozițiile botanice. În plus, puteți vedea pe pereți și picturi murale frumoase cu peisaje din călătorii exotice și modele de păsări. Am pregătit pentru dvs. șase propuneri, datorită cărora vă veți reîmprospăta sufrageria într-un stil elegant și modern.

1. Uși stâncoase

Fototapetul cu peisaj este un motiv extraordinar foarte bun pentru utilizarea în bucătărie sau în sufragerie. În situația actuală, când vacanțele exotice au fost amânate, este plăcut să puteți admira astfel de vederi în fiecare zi. Fototapetul autoadeziv "Uși stâncoase" va adăuga un caracter deosebit încăperilor în stil scandinav, întrerupând albul brut.

usi stancoase

2. Modele suculente

Suculentele sunt unul dintre motivele decorative utilizate frecvent. Cel mai adesea sunt văzute ca decorațiuni pentru ferestre sau sufragerie, dar frumusețea lor ne-a fermecat atât de mult încât am decis să le transferăm pe un fototapet. Fototapetul detașabil "Modele suculente" va completa sufrageria cu un decor de junglă urbană.

3. Redacini Big Tree

Alături de întoarcerea la natură și la elementele naturale, poate fi observat adesea stilul rustic care combină pasiunea pentru elementele din lemn brut cu stilul boho. Dacă există aici fani ai stilului cottage, fototapetul autoadeziv "Borcan de lemn" va fi un plus perfect pentru bucătărie sau sufragerie.

4. Păsări flamingo roz

Păsările și motivele cu păsări reprezintă o tendință decorativă care se menține de mult timp. Cele mai populare păsări utilizate în decorul interior sunt păsările flamingo. Tocmai rozul pastel în combinație cu negrul le face unice. Fototapetul detașabil "Păsări flamingo roz" este o alegere excelentă pentru un dormitor sau camera unui copil.

pasari flamingo roz

5. Aloe geometrică

Geometria este prezentă în designul interior de foarte mult timp și nu intenționează să dispară. Modelele geometrice domină în stilul scandinav sau de loft, dar fototapetul nostru autoadeziv "Aloe geometrică" poate fi ușor utilizat în stilul cottage sau de junglă urbană. Verdele va însufleți spațiul și îl va face să capete un caracter deosebit.

Sperăm că fototapetele noastre vă vor inspira să creați un spațiu original în care să vă simțiți confortabil și în siguranță.


 FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

 DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

Citeşte deasemenea:
22.03.2021

Tablouri pentru dormitor și sufragerie - ce tip și dimensiune de tablou se va potrivi cel mai bine în interiorul dvs.?

Tablourile de perete sunt un accesoriu deosebit și modern de design interior. Merită să le folosiți în decorul camerei de zi și al dormitorului. Ce temă, tip și dimensiune a tabloului se potrivește în interiorului meu? Ce trebuie evitat și ce va fi la modă în acest sezon?

mai mult
11.02.2021

Fototablouri pentru dormitor și sufragerie - verificați aranjamentele noastre moderne și originale și inspirați-vă schimbarea!

Tablourile foto sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni interioare. Sunt originale, iar datorită imprimării de înaltă calitate, devin un decor frumos al dormitorului sau al sufrageriei.

mai mult
08.01.2021

Design interior - tendințe în 2021

Ceea ce va fi la modă în domeniul decorațiunilor în anul următor a fost foarte influențat de faptul că am fost închiși acasă aproape tot anul 2020. Soluțiile rezervate care au dominat până acum au căpătat o uzură morală pronunțată. Designul de interior în 2021 va fi cel mai probabil mai îndrăzneț și va încânta privirile prin diversitatea sa.

mai mult
08.12.2020

Cum să amenajezi o cameră de zi cu o bucătărie?

Atunci când ne aranjăm spațiile interioare, căutăm în primul rând o combinație de funcționalitate și estetică. O soluție din ce în ce mai populară în apartamentele care merg în pas cu vremurile este camera de zi cu bucătărie - acest tip de design combină cele două caracteristici cerute. 

mai mult