Blog site web 2

02.09.2020

DECORATII DE PERETE CU MOTIVE ANIMALE PENTRU COPII

Cum să schimbați rapid și fără efort camera copilului? Decorurile de perete cu motive animale vor fi de ajutor. Decorațiunile de perete care înfățișează animale nu numai că vor schimba camera copilului dvs. într-un ținut magic inspirat de natură, ci le vor trezi în plus curiozitatea naturală despre natură.

mai mult
25.08.2020

PANOURI DE BUCĂTĂRIE ACRILICE SAU DIN STICLĂ?

Renovarea bucătăriei este un subiect destul de complicat, mai ales dacă intenționați să înlocuiți nu numai echipamentele de bucătărie, ci și mobilierul și faianța. De multe ori primim întrebări de la dvs. despre alegerea tipului de panouri de bucătărie – din acril sau din sticlă?

mai mult
16.08.2020

FOTOTAPETE 3D - SCHIMBĂ INTERIORUL CAMEREI CU AJUTORUL UNEI IMAGINI

Fototapetele 3D se bucură de o popularitate mare. Reprezintă modul perfect pentru schimbarea rapidă a interiorului și pentru a-i conferi un stil complet nou. De ce merită cumpărate și cum puteți utiliza fototapetele 3D?

mai mult
06.08.2020

CUM SĂ SCHIMBAȚI UȘOR ȘI FRUMOS BAIA?

Căutați o modalitate ușoară de a da băii un aspect nou, dar preferați să evitați scoaterea laborioasă a faianței vechi? Uneori, este suficient să adăugați un mic detaliu pentru a conferi un caracter mai interesant încăperii ... În articolul de azi vom enumera cinci exemple de decorațiuni care vor reîmprospăta original baia dvs.!

mai mult
06.08.2020

5 IDEI PENTRU UN DECOR INTERIOR DE VARĂ

Se apropie vara, deși anul acesta va arăta altfel decât până acum. Să sperăm că vom avea multe zile călduroase, dar cei mai mulți dintre noi vom petrece vacanța așteptată sub cerul albastru în propria noastră grădină. Cum să ne diversificăm această vară? Aflați 5 idei pentru un decor interior de vară.

mai mult
06.08.2020

ARANJAȚII MODERNE DE CULOARE GRI

Culoarea gri este foarte versatilă. Uimitor? Cenușiu, melanj, argintiu, gri – acestea sunt numai câteva dintre numeroasele nuanțe și expresii ale acestei culori atemporale și elegante. Accesoriile gri se potrivesc în orice interior și conferă un caracter deosebit încăperilor. Puteți utiliza orice obiecte - perne, tablouri de sticlă, vaze, fototapet, fețe de masă, ghivece de flori. 

mai mult