Design interior de Craciun - decorațiuni practice pentru sărbători

Perioada de dinainte de Crăciun este cea mai frumoasă perioadă a anului. Serile întunecate sunt luminate de decorațiuni frumoase de Crăciun, inspirația și ideile pentru cadouri originale apar în magazine, iar noi căutăm pagini cu rețete pentru a le selecta pe cele mai bune si pentru a ne surprinde oaspeții. De asemenea, merită să ne gândim la decorațiuni... la cele tradiționale, precum și la cele mai puțin tipice, dar foarte originale.

Design interior de Craciun

Cum sa faci decorațiuni de Craciun? Te descurci și singur!

Decorarea de Crăciun înseamnă multă muncă. Trebuie să găsești bradul perfect, să cumperi ornamentele potrivite și apoi să petreci câteva zile pentru ca casa ta să arate așa cum trebuie de sărbători. Din fericire, există câteva idei datorită cărora vor economisi timp și bani anul acesta. Am adunat modurile noastre ușoare preferate de a decora acest sezon de sărbători.

Ghirlande de sărbători DIY

Ghirlandele sunt o modalitate excelentă de a adăuga puțină bucurie festivă casei tale. De asemenea, sunt un decor excelent și ieftin pentru orice ocazie. Ghirlandele de Crăciun DIY pot fi făcute din orice ai la îndemână acasă. Sunt ușor de relizat și ne ia doar o oră sau două. Dacă ai nevoie de inspirație despre cum să realizezi o ghirlandă de Crăciun, iată câteva idei:

  • O ghirlandă simplă din panglici este o modalitate excelentă de a crea ceva care este atât festiv, cât și elegant. Poți găsi panglici în toate culorile și modelele, așa că vă va fi ușor să găsiți una care se potrivește cel mai bine stilului dvs. De asemenea, poți folosi fundițele ca decor pe panglică dacă vrei ceva mai șic.

  • Ghirlandă de sărbători din fire este perfect dacă vrei ceva rustic și natural cu puțină textură! Puteți folosi fire/șnururi de diferite culori de pentru a crea ghirlanda perfectă pentru casa dvs.

  • Puteți folosi lumini LED de orice culoare și le puteți monta în jurul ferestrei - luminile în sine sunt uimitoare!

  • Ghirlanda cu crenguțe de molid sau brad - trebuie doar să atârnați crengile pe un șir gros, să adăugați lămpi cu LED-uri și decorarea masei, fereastrei sau ușii este gata.

Design interior de Craciun

Decorațiuni de hartie pentru Crăciun

Ornamentele din hârtie sunt unul dintre cele mai ușoare lucruri de făcut acasă. Dacă nu doriți să cheltuiți banii pe mărunțișuri la magazin, merită să încercați să le faceți singur. Decoratiile din hartie pentru pomul de Craciun sunt foarte simplu de realizat. Datorită lor, spațiul va câștiga farmec și atmosferă festivă. Vă explicăm cum să pregătiți o stea de Crăciun și fulgi de zăpadă din hârtie.

Fulgi de zăpadă de hârtie

Una dintre cele mai ușorare modalități de a face omuleți de Crăciun să stea pe pomul de Crăciun sau în fereastră. Pentru pregătire e necesat să avem nevoie doar de foarfece și o foaie de hârtie.

  1. Am tăiat un cerc din hârtie

  2. Le pliem pe jumătate, apoi din nou în jumătate și din nou până când se formează un con

  3. Pe con desenăm cu un creion modele pe care vrem să apară pe fulgul nostru de zăpadă

  4. Am tăiat cu atenție modelele desenate

  5. Desfaceți hârtia și este gata! Tot ce trebuie să faceți este să atârnăm fulgul de zăpadă pe un fir.

Design interior de Craciun

Stea de Crăciun din hârtie

Faceți o mulțime de ele - nu pot lipsi din casa ta! Ideale ca decoratiuni pe pomul de Craciun sau în camera copilului.

  1. Desenăm pe o bucată de hârtie un model al unei stele clasice

  2. Am tăiat modelul desenat cu o rezervă de aproximativ 0,5 cm, pe care apoi am tăiat-o ușor și ne-am îndoit înspre interior - pregătiți imediat mai multe astfel de stele!

  3. Este timpul să prezentăm două stele! Lipiți-le împreună cu hârtia pliată deja

  4. Astfel de stele pot fi fie așezate pe masă ca și decor, fie puteți lipi o bucată de ață în interior și să o agățați în diferite locuri din casă.

Decorațiuni de Craciun pentru bucătărie

Bucătăria bine amenajată este placută la vedere si reprezintă cele mai importantă încăpere din casă. Aici se fac cele mai gustoase preparate, mai ales cele de Crăciun. Pregătirea Ajunul Crăciunului, mai ales pentru o familie mai numeroasă, este o adevărată provocare, așa că este important să o ușurezi. Unul dintre accesoriile care vor face ca tăierea legumelor și a peștelui să meargă rapid și eficient este o placă de bucătărie din sticlă. Cu acest gadget de bucătărie discret veți economisi timp și apă.

Tocător de bucătărie din sticlă cu motiv de sărbători

Tocător de bucătărie din sticlă nu necesită spălare atentă după tăierea cărnii sau a peștelui, spălați-l doar cu un lichid de spălat vase și cu puțină apă. Sticla călită are avantajul că nu se zgârie, este rezistentă la temperatură și la deteriorare, deci se poate spăla și în mașina de spălat vase. Mai mult, designul original de Crăciun va aduce atmosfera de Crăciun în orice bucătărie. După tăiere, scândurile de bucătărie vor reprezenta un decor de iarnă unic.

Design interior de Craciun

Am pregătit câteva inspirații de Crăciun:

  • tocătorul de taiere din sticlă Cafea si Cadou este un „reminder” practic pentru toți cei care cumpără cadouri de Crăciun în ultimul moment. Având o astfel de tablă pe blatul din bucătărie, șansele de a cumpăra cadouri la timp vor crește semnificativ. După cumpărăturile obositoare, cu siguranță vei merita o cafea delicioasă cu vanilie.

  • masă de tocat din sticlă Pom de Crăciun luminat va aduce Crăciunul direct în bucătărie și va încălzi interiorul crud, alb. Când îți decorezi casa pentru zilele care vin, merită să te asiguri că creezi în bucătărie o atmosferă idilică, de iarnă, care să te inspire pentru experimentele culinare.

  • tocător din sticlă Bichon Maltez va trezi spiritul Crăciunului în fiecare dintre voi. Decorațiunile din decembrie nu trebuie să fie plictisitoare – puneți puțin umor și farmec și, apropo, în toată această forfotă, nu uitați de prietenii tăi patrupezi.

  • tocătorul din sticlă Vișine pe lemn este mirosul de tort de Crăciun în fiecare casă! Îți amintești acele mirosuri tentante care veneau din bucătărie cu câteva zile înainte de Ajunul Crăciunului? Arome de portocale, vanilie, turtă dulce cu dulceață de vișine? Inspiră-te și creează produse de patiserie unice, parfumate și gustoase.

  • tabla de tocat din sticlă Ierburi și Condimente este absolut esențial la prepararea peștelui și a salatelor - nu există mâncăruri bune fără ierburi aromate! Nu-ți fie teamă să le folosești, în proporțiile potrivite, invitații tăi vor fi încântați de ideile tale.

Numărătoare inversă de Crăciun

Pe lângă placa de tăiat, va arăta grozav și ceasul de sticlă în culori naturale de iernă. Culorile roșu și verde în combinație cu alb și argintiu sunt foarte populare. Un gadget sub forma unui ceas din sticlă poate fi agățat în bucătărie sau într-unalt spațiu pe care îl considerăm potrivit la începutul lunii decembrie și astfel atmosfera de Crăciun va rămâne cu noi mai mult timp. Acest ornament de Crăciun va fi și un cadou grozav pentru cei dragi sau pentru prieteni.

 
Design interior de Craciun
 
Design interior de Craciun
 

Muta peisajul de iarnă din spatele ferestrei în interiorul tau - decorațiuni originale de Craciun în casa ta

Sărbătorile, în care zăpada a căzut abundent, acoperind totul în jur, trec încet în uitare. Cu toate acestea, putem admira astfel de priveliști în timp ce ne aflăm în apartament și nu numai în filme sau navigând pe internet, ci și sub forma unei imagini pe unul dintre pereții noștri. Vederea străzilor acoperite de zăpadă, a fulgilor de zăpadă frumoși sau a pădurilor și a munților acoperiți cu zăpadă – alegerea peisajelor de Crăciun este uriașă. Pentru cei care nu se pot hotărî asupra unui model anume, recomandăm să aleagă mai multe motive de Crăciun și să creeze o galerie uimitoare de picturi pe un perete.

Pe lângă peisajele de iarnă, puteți alege și poze cu tematica decoratiunilor de Craciunadică: globuri, un pom de Crăciun sau un cadou, sau ceva tradițional - o iesle sau un înger.

În această perioadă specială, amintiți-vă despre cei dragi, cărora le puteți oferi astăzi aceste cadouri funcționale.

Citeşte deasemenea:
Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete
21.03.2024

Tablouri pentru bucătărie și sufragerie - inspirații apetisante pentru decorațiunile de perete

Inima casei merită mai mult decât un design funcțional; tânjește după un strop de personalitate, un pic de creativitate și o porție generoasă de stil. Bucătăriile și sufrageriile, epicentrele creațiilor culinare și ale întâlnirilor sociale, ar trebui să reflecte nu doar funcționalitatea, ci și căldura și personalitatea celor care le locuiesc.

mai mult
Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024
23.02.2024

Cum să amenajezi o baie la modă? Sfaturi și tendințe pentru anul 2024

Dacă visezi ca baia ta să devină excepțională, ești în locul potrivit. Să ne scufundăm în lumea tendințelor în băile de lux, unde fiecare detaliu contează, și să transformăm spațiul tău într-o oază de stil și confort.

mai mult
Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații
15.12.2023

Cum alegi oglinda pentru baie? Sfaturi practice și inspirații

Oglinda joacă un rol cheie, nu doar ajutându-ne în ritualurile zilnice, dar fiind și un element decorativ important. În articolul de astăzi, vom dezvolta subiectul alegerii oglinzii pentru baie, examinând diferite tipuri de oglinzi, urmând sfaturi practice și inspirații și vom arunca o privire asupra tendințelor actuale.

mai mult
Tapete pentru un hol întunecat și un vestibul: cum să alegi și să creezi un interior potrivit
20.11.2023

Tapete pentru un hol întunecat și un vestibul: cum să alegi și să creezi un interior potrivit

Intri în casă după o lungă zi de muncă. Prima cameră pe care o vezi este vestibulul. Te-ai gândit vreodată cât de important este ca această încăpere să creeze o impresie bună asupra ta? Și holul, acest element aparent nesemnificativ al fiecărui apartament, poate deveni un element decorativ deosebit? Da! Cheia este alegerea potrivită a tapetului.

mai mult