1. /
    2. Covorașe magnetice
    3. /
    4. Covorașe magnetice pentru frigider
    5. /
    6. capac decorativ pentru frigider Model de tapet

capac decorativ pentru frigider Model de tapet

Întreabă despre produs
capac decorativ pentru frigider Model de tapet
plasați mouse-ul peste fotografie pentru a mări
motivul: Model de tapet
Comandă:
Selectează parametrii produsului:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  LEI
În coș
Comanda ta. o vom trimite:

Covorașele magnetice pentru frigiderul cu modelul Model de tapet sunt o formă unică de aranjare a oricărei bucătării. Utilizarea decorului sub formă de folie magnetică este o alternativă interesantă și ieftină la renovări sau la înlocuirea aparatelor de uz casnic. Acesta va acoperi perfect orice imperfecțiuni de pe suprafața frigiderului, cum ar fi urmele, zgârieturile sau urmele de mici lovituri. Luând o astfel de decizie, veți da întregii bucătării un caracternou. Dacă te-ai înfoliat de frigiderul tău puteți ușor schimbare, selectând {modelul tău preferat grafic preferat}.

 

Specificație:

Material: Covoraș magnetic cu forță mare de prindere.
Grosimea covorașului: 1 mm
Dimensiuni disponibile: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. Vă rugăm să consultați dimensiunile nestandard cu Biroul Serviciului Clienți.
Asamblare: Asamblarea constă în așezarea covorașului pe suprafața ușii frigiderului. Demontarea nu lasă urme.
Interval de temperatură de aplicare: de la –30 C până la +60 C.
Înainte de asamblare: Trimitem covorașul rulat. Înainte de aplicare, desfaceți-l și așteptați să se îndrepte pentru a vă asigura că se lipește bine de frigider.

Imprimare digitală:

Imprimare de înaltă rezoluție, rezistentă la decolorare, abraziune și radiații UV. Nuanțele produsului finit pot diferi ușor față de vizualizare din cauza calibrării monitorului pe care sunt vizualizate articolele, a mașinii de imprimat și a tipului de cerneală folosit - o mică diferență de nuanțe nu este un motiv de plângere.

 

Galeria produsului: